İnternet & Teknoloji Telefon için kredi çekilir mi? isterimolur Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Issizim 11 bin tllik tekefon almak istiyorum mecburiyetten o da çünki telefonum is görmüyor arama özelliği öldü ama ben issizim okuyorum bu dinem okul bitiyor napsam Güncellemeler+1 yıl Cekemedim Telefon için kredi çekilir mi? Cevapla Telefon Soruları Arama Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Çekilebilir. 0 0 Yorumla
AlemdagPolat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aga gerek yok işte Suriyeli ye git 5 binlik xioami note 10 pro gelir çok güzel çalışıyor dışarıda 7 8 bin TL falan 0 0 Yorumla
unununuunn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sevgilim olsaydın sana kullanmadığım iphone 6 mı verirdim 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Cekilir cunku piyasa duzenli olarak yukseliyor. Daha onemlisi 11bin icin kredi cekilir mi 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Telefon aldım arkadaşıma ödemedi icra geldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çekilebilir.
Aga gerek yok işte Suriyeli ye git 5 binlik xioami note 10 pro gelir çok güzel çalışıyor dışarıda 7 8 bin TL falan
sevgilim olsaydın sana kullanmadığım iphone 6 mı verirdim
Cekilir cunku piyasa duzenli olarak yukseliyor. Daha onemlisi 11bin icin kredi cekilir mi
Vestele kıran mı girmiş dhdhhd
yapma. yatırım için kredi çekilir.
Telefon aldım arkadaşıma ödemedi icra geldi
Sanırım bu devirde evet
Çekilmez
Aşırı saçma