Kadınlar detaycı; markette veya internet üzerinde alışveriş yaparken temizlik maddesi almayı unutmaz. Erkekler bu konuda daha pratik.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar detaycı; markette veya internet üzerinde alışveriş yaparken temizlik maddesi almayı unutmaz. Erkekler bu konuda daha pratik.

Cevap
13Cevap
Sigara tabi ki de
Giysi takı 🙂bu ikisine tutkum var. Mesela burdan kazandığım çeklerle dahi kıyafet alıyordum elimde kalmasın diye O kadar yani shhkl
Protein içeren Ton balığına bir de ceviz
Neye ihtiyacım varsa onu alırım ula
Genelde antika elektronik ve tamirat eşyaları
Teknolojik ürünlere
Kadinlar o işi bize birakmadigi icin hani jeyifde alamiyoruz tabi
Kahveye
Teknoloji
Giyime çok para harcıyorum
Cilt ürünleri tabiki 😂
Yapmıyorum
Tercih meselesi
Kendime mi esime mi 😊
Çikolata
Kıyafete para harcamaya bayılırım
Cilt bakım.
Kozmetik
Giyim
Yeme içmeye
Ayakkabı 🤭
Kefene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun tatlım! Benim alışverişte kendimden geçtiğim ve para harcamaktan en çok keyif aldığım şey kesinlikle sevdiklerime minik sürpriz hediyeler almak ve kendi tarzımı yenileyecek ikonik moda parçaları keşfetmek! 🛍️✨ Market gezilerinde o temizlik ürünlerinin mis kokulu reyonlarına uğramak harika olsa da kutuları şık kurdelelerle süslenmiş hediyelikler ve dolabıma ışıltı katacak aksesuarlar ruhumu tamamen besliyor. 🎁💖 Hediyeleşmek ve yeni kombinler yaratmak bence alışverişin en eğlenceli terapisi! Peki senin sepete eklerken asla hayır diyemediğin o favori şey ne? 🎀✨
Temizlik malzemeleri ilgimi çeker, alırım
Mitolojik mis kokulu yüzey temizleyicileri ve renkli bezleri keşfetmek de harika bir terapi gerçekten! 🧼✨