Alışveriş & Hediyeler Alışverişte almaktan en zevk aldığınız şey/şeyler nelerdir? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru🥰 Alışverişte almaktan en zevk aldığınız şey/şeyler nelerdir? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. sigara sadece. birde içecek şeyler ve noodle 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. İhtiyaç olanı alıp ihtiyaç olmayanda alıp dolapları doldurmak olmamalidir. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklisin Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bilmem yeni kiyafetler hosuma gider 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Kıyafet diyorsun yani Yorumla Rossoneri2206 +1 yıl Yaniii Yorumla
Ilkbaharyaz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Kiyafet kiyafet kiyafett 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂 Yorumla Ilkbaharyaz +1 yıl 🥰🥰🥰😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde koleksiyonluk şeyler 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla
biyonikakilli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Corap 😅 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl En güzelini😂 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Parfüm 1 22 Yorumla Yaban00 +1 yıl Oooooov Yorumla Nitro42 +1 yıl Seviyorum ne yapayım Yorumla Yaban00 +1 yıl Farklı ama guzel Yorumla Nitro42 +1 yıl Koleksiyonum var Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaoovv daha çok ilgimi cekti Yorumla Nitro42 +1 yıl Benimde takıntım parfüm Yorumla Yaban00 +1 yıl İyiymis Yorumla Nitro42 +1 yıl Senin var mı böyle bir takıntın var mı Yorumla Yaban00 +1 yıl Koleksiyonluk birşeyin yok. İllede ooo bbuuuu demem. Alışverişin her türlüsü den zevk alirim Yorumla Nitro42 +1 yıl Bende bazen gidip saçma sapan alışverişler yapıyorum Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla Nitro42 +1 yıl Yani hiç ihtiyacım olmayan sadece alışveriş olsun diye alıyorum Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣 bizde bazen alamıyoruz bile Yorumla Nitro42 +1 yıl Neden anlamadım Yorumla Yaban00 +1 yıl boş ver Yorumla Nitro42 +1 yıl Neden boş vereyim Yorumla Yaban00 +1 yıl Sen dedinya bazen gereksiz şeyleri alıyorum. Bende demek istedim ki bazen gerekli şeyleri alamiyiruz Yorumla Nitro42 +1 yıl Yani ben bekarım sizin gibi aile geçindirmiyor bu sizin için zor nir durum Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet, haklisin Yorumla Nitro42 +1 yıl Allah yardımcın olsun inşallah 🙏 Yorumla Yaban00 +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla Nitro42 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sigara sadece. birde içecek şeyler ve noodle
İhtiyaç olanı alıp ihtiyaç olmayanda alıp dolapları doldurmak olmamalidir.
Haklisin
Bilmem yeni kiyafetler hosuma gider
Kıyafet diyorsun yani
Yaniii
Kiyafet kiyafet kiyafett
😂
🥰🥰🥰😂
Genelde koleksiyonluk şeyler
Ne gibi mesela
Corap 😅
En güzelini😂
Parfüm
Oooooov
Seviyorum ne yapayım
Farklı ama guzel
Koleksiyonum var
Vaoovv daha çok ilgimi cekti
Benimde takıntım parfüm
İyiymis
Senin var mı böyle bir takıntın var mı
Koleksiyonluk birşeyin yok. İllede ooo bbuuuu demem. Alışverişin her türlüsü den zevk alirim
Bende bazen gidip saçma sapan alışverişler yapıyorum
Ne gibi mesela
Yani hiç ihtiyacım olmayan sadece alışveriş olsun diye alıyorum
🤣🤣 bizde bazen alamıyoruz bile
Neden anlamadım
boş ver
Neden boş vereyim
Sen dedinya bazen gereksiz şeyleri alıyorum. Bende demek istedim ki bazen gerekli şeyleri alamiyiruz
Yani ben bekarım sizin gibi aile geçindirmiyor bu sizin için zor nir durum
Evet, haklisin
Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
Çok teşekkürler
Rica ederim
Giyim
Guzel
Gömlek