Bugün imzaladığım güzellik merkezi paketini hiç kullanmadan iptal edebilir miyim?

Bugün Instagram'dan bana bi hediye paketi çıkmıştı 5 seans bölgesel incelme olarak neyse bugün gittim hediyeyi kullanmak için ama öyle güzel manipüle oldum aslında ihtiyacım olduğu için de paket aldım 20 seans EMS 20 seans G5 10 seans Magic Crush karın 10 seans çatlak tedavisi toplam 30.000'e anlaştım 20 aya böldüler ilk üç ay 1000 sonraki aylar 1500 ödeyeceğim sözleşme yaptık imza attım ama eve geldiğimde düşündüm bu benim için maddi anlamda çok zorlayıcı olacak bütçemi ve zaman planlamamı çok zorlayacak bugün daha imza attım ve henüz seansları kullanmadım sadece hediye edileni kullandım ve ilk defa gittim şimdi şöyle benim bu paketi iptal etmem lazım çünkü eşim kabul etmeyip bi ton laf yapacak ben sana demiştim hediye diye gittin seni kandıracaklarını biliyordum falan filan diye yani benim bunu iptal etme hakkım var mı kesinlikle iptal etmek istiyorum ne yapabilirim

Bugün imzaladığım güzellik merkezi paketini hiç kullanmadan iptal edebilir miyim?