Kayınvalidem beni “alışverişe götürdü” ama parayı bana ödetti, iade etmeli miyim?

Selamlar, benim geçen ay nişanım oldu.

Sonra kayınvalidem dedi ki artık sen gelinlik çağda kızsın seninle bi alışverişe gidelim dolabında daha düzgün şeyler olsun. Ben de gerek yok falan dedim ama bizim çevremizde davet çok oluyor, birkaç kurtarıcı parça bari alalım falan dedi.

Nasıl isterseniz dedim.

Bi AVM'ye gittik ikimiz. Ben de o ne uygun görürse ona baktım falan, talepkar olmayayım diye. Neyse pahalı segment, gerçekten klas bir markaya girdik. 4 parça şey seçtik, denedim falan. Karar verdik.

Kızım ben ayakta bekleyemem şimdi kasada, gidip bi kahve söylüyorum kendime, sen hallet de gel dedi 😬😬😬

Ben şok.
Kadın beni alışverişe götürüp parayı bana ödettirdi.

Ne yapacağımı bile bilemedim. Şok oldum dondum kaldım.

Fişler duruyor yarın gidip iade edeyim diyorum 🤷‍♀️

Güncellemeler
5 gü
Annem annesini aradı. Bu işler böyle olmaz, bizim sizden bi talebimiz yokken nasıl kızı alışverişe götürüp ona ödetirsiniz biz bu kafayla bu süreçte daha çok sorun yaşarız dedi.

Sonra babası babamı aradı bu akşam gelip konuşalım diye. Ne konuşulacak çok merak ediyorum yani şimdi ayrılıcak mıyız 🥺😔
Kayınvalidem beni “alışverişe götürdü” ama parayı bana ödetti, iade etmeli miyim?