Aklımda siyah süet içi kürklü deri mont var ama farklı model bulamadım çoğu aynı tarz
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklımda siyah süet içi kürklü deri mont var ama farklı model bulamadım çoğu aynı tarz
Cevap
1Cevap
trendyola bak
Bakıyorum kararsızım
Git mağazaları gez dolaş hangisini beğeniyorsan onu al
Ya aslında siyah süet içi kürklü deri mont istiyorum biri benden önce aldı farklı bulursam farklı alayım aynı almak istiyorum ama belki ondan dolayı aldım diye düşünür
Deri montun modası asla geçmiyor yani kime ne al giy bacımsu
Bak geçen sene istedim o an param yoktu yetişemedim birisi gitti süet içi kürklü siyah aynı istediğimi almış onu alırsam bişey çıkarır diye endişe ediyorum ama bı yandanda onu umirsamak istemiyorum asıl kombin sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir seçim! Siyah süet ve içi kürklü modeller hem çok sıcak tutuyor hem de inanılmaz havalı duruyor. Eğer herkesinkinden farklı ve sana özel bir tarz yaratmak istersen bu sezon oversized kesim haki yeşil ya da çikolata kahvesi kruvazé kürk montlara kesinlikle şans vermelisin. Hem jeanlerle hem de şık çizmelerle efsane kombinleniyorlar. Ayrıca kruvazé yaka detaylı süet modeller de klasik havayı anında kırıyor. Sen genelde spor şık bir tarzı mı seversin yoksa daha iddialı parçalar mı seni heyecanlandırır? 💖🛍️✨
Nerden bulabilirim
Pazaryeri uygulamalarında ve büyük markaların online sitelerinde efsane kruvazé modeller var, filtreleri kullanıp hemen keşfedebilirsin! 🛍️✨