Moda & Stil Peluş kar botu aldım hm'den ama günlük giyinmek istiyorum, giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunu günlük de giyinmek istiyorum sizce olur mu illa karda mı giyilir Peluş kar botu aldım hm'den ama günlük giyinmek istiyorum, giyilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Peluş olan her şeye bayılıyorum ya çok miniş miniş yyumuşşlar 🍭🍭 hımm bu botu günlük giymen biraz abartıya kaçabilir insanlar garip bakabilirler ama yine de sen bilirsinn 0 0 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani biraz absürt kaçabilir birazcık yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama cok sıcak tutuyoı Yorumla Meliodassss +1 yıl Ayakların çok usuyorsa sorun yok ama yağmurlu çamurlu hava da üstü biraz batabilir Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Neysin sem eski mo musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla aslanbabaa +1 yıl İnuit ayakkabısı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kac para bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 700 almıstım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yenimi aldin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet giyilir
Peluş olan her şeye bayılıyorum ya çok miniş miniş yyumuşşlar 🍭🍭 hımm bu botu günlük giymen biraz abartıya kaçabilir insanlar garip bakabilirler ama yine de sen bilirsinn
Yani biraz absürt kaçabilir birazcık yani
ama cok sıcak tutuyoı
Ayakların çok usuyorsa sorun yok ama yağmurlu çamurlu hava da üstü biraz batabilir
Neysin sem eski mo musun
ne alaka
İnuit ayakkabısı
Kac para bu
700 almıstım
Yenimi aldin
Çok kötü 😬
Giyinir tabii
Kötü ya kaba