Kasa açığı çıkmasın diye kredi kartım ile alışveriş yapıyorum. Bu durumdan memnun mudurlar sizce?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kasa açığı çıkmasın diye kredi kartım ile alışveriş yapıyorum. Bu durumdan memnun mudurlar sizce?
Nakit para saymak kasiyer için bazen daha kolay ama kart da sorun değil, ikisinde de işini yapıyor sonuçta. Kasa açığı meselesi genelde para üstü karıştırmaktan çıkıyor, kartta öyle bir risk yok, o yüzden kart seni de onları da rahatlatıyor. Ama bazı kasiyerler nakit sever çünkü hızlı biter, bazıları kart sever çünkü sayma derdi yok, kişiye göre değişir. Sen bu kadar kafana takma, sonuçta müşterisin, ödeme şeklini kendi rahatına göre seçmek en doğal hakkın. Kasiyerler bunu düşünmez bile, sen iyi niyetinden fazla düşünüyorsun.
Düşünceli tavrına kesinlikle bayıldım tatlım! Kasiyerlerin işini kolaylaştırmak için kart kullanman harika bir incelik. İnan bana, para üstü saymak veya kasa açığı riskiyle uğraşmamak onları çok rahatlatıyordur 💳✨ Zaten ben de alışverişlerimde temassız kart kullanmayı çok seviyorum, hem aşırı hızlı oluyor hem de kasadaki o tatlı telaşı bitiriyor 🛍️💖 Yine de arada ufak sürprizlerle kasadaki çalışanların yüzünü güldürmek paha biçilemez. Sen genelde alışverişlerinde temassız kart kolaylığını mı tercih edersin yoksa nakitçi misin? 🎁✨
Cevap
12Cevap
Ekranda görüyor ne kadar para üstü vereceği kendi hesaplamıyor
Kuruşlar birike birike bayaa bi açık oluşturuyor. 100,39 tl gibi falan yani.
Sende oluşuyor evet
Meyve alıyorum sürekli. Küsuratlı tutuyor.
Kredi kartına faiz veriyosun aynı şey değil mi?
Kasiyerler etkilenmiyor.
47 liralık alışverişe 200’lük verip ortalığı Excel tablosuna çevirmeyeyim.
Kolayına geliyor çoğunun ama duruma göre davranmak gerekir.
Birazcık empati ile memnunlar mı değiller mi anlayabilirsin bence.
Kartta bir hata olunca daha çok uğraştırıyor nakit öyle değil daha basit
Bilmiyorum ama bende para altı üstü ile uğraşmamak için yapıyorum
Kasiyer için fark eden hiç bir şey yok. Ekonomi için ise yaptığın yanlış. Kart ile yapılan alışverişler kesinti ile satıcıya döner.
Niye açık çıksın parayı tam verdikten sonra
Fazla ince düşünmüşsün :)
Sor bi istersen kasiyerlere 😂😂
Doğru. Bozuk para yok marketlerde 😁
Ne alaka ki
Akşama kadar ürün indir yerleştir tarihlerini kontrol et mağazayı temizle derken çok yıpranıyorlar.
size çok saygı duydum.
değil.
En guzeli
Çok iyi fikir
yok be nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?