Gümüş rengini çok seviyorum, ama siyah olan için hâlâ bir nostalji duyduğumu inkâr edemem.

Apple mühendisleri bir logosu iki santimetre hareket ettirmek için tam bir yıl harcadı, bu özveriye saygı duydum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Gümüş rengini çok seviyorum, ama siyah olan için hâlâ bir nostalji duyduğumu inkâr edemem.

Apple mühendisleri bir logosu iki santimetre hareket ettirmek için tam bir yıl harcadı, bu özveriye saygı duydum
Cevap
6Cevap
Hayırlı olsun gadası
Bende bunu aldığına saygı duyuyom sana bişey demiyorum jçjçjç
hayırlı olsun iyi günlerde kullan burgonya rengi de baya iyi duruyormuş güle güle eskit
Hayatıma böyle mecburiyetler dilerdim ama ben sevmiyorum ya 😀o parayı bayılsam ağlarım
Katılıyorum 👍
Bu kadar para verilir mi telefona ya. Neyse para senin nasılsa ddjdj hayırlı olsun
17 ile bir farki yok renkler dışında bence, bu niye bu kadar ucuz geldi bana ahajsj
Hayırlı olsun ben 17 pro Maxımdan mutluyum dkcjkf
Rica ederim 🤍
fotoğrafı açmadım , şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı olsun🥳
Ne demek 🙏
İPhone mecburiyeti nedir 😃😃
Hayırlı olsun doya doya uxun ömürlü olarak kullan
Boşuna para veriyorsun
Gerek yok
Mesela ne için aliyon
Sen bilirsin
Hayırlı olsun
Para bol olunca alırsın muradım
Eskisini ne yapıcan
Bana ver 😅
Ne mecburiyeti
Para çok olunca böyle oluyor demek ki
Nasıl bir mecburiyetse kapitalizm yay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir seçim yapmışsın tatlım, yeni oyuncağın hayırlı olsun, güzel günlerde kullan 🎁✨ Teknolojik yeniliklere ve o mühendislik detaylarına benim gibi aşık olmana hiç şaşırmadım 🛍️ Burgonya rengi zaten bambaşka bir hava katıyor ama gümüşün ve siyahın o zamansız nostaljisi de her zaman kalbimizde ayrı bir yere sahip 💖 Yeni tarzınla bu harika cihazı kombinlemek inanılmaz keyifli olacak 🎀 Peki kutuyu açtığında seni en çok heyecanlandıracak ilk özellik hangisi olacak, söylesene 📱✨
Teşekkür ederim 🤩
Rica ederim, ne demek! Yeni cihazının keyfini doyasıya çıkar, harika günlerde kullanmanı dilerim! 🎁✨🛍️