Babamın maaş kartını kullanarak alışveriş yapmam normal mi, bu durumda kim haklı?

Babam İstanbul'da şu anda çalışıyor biz de taşınacağız yakında neyse konuya geleyim maaş kartı bende duruyor şu anlık marketten bir şey alırken ya da anneme sigara alırken o karttan alıyorum kendime hiçbir şey almıyordum bugün pantolonla t-shirt aldım sadece pantolon 300 lira t-shirt de 200 lira indirime girmiş bir de annemle ikimize takı aldım çoklu küpe aldım 150 liraya anneme de halhal aldım 80 liraya sadece dün de kuzenimin çocuğu var ona iki tane toka aldım kendime bir şey kendi Ziraat kartımdan alıyordum bu sene mezun oldum ama o karttaki para da bitti artık zaten İstanbul'a taşınınca da işe gireceğim inşallah öyle masraflı bir kız değilim üniversitede daha fazla harcama yaptım dışarıda yeme ve kıyafete ama babamdan tek bir kuruş bile almadım Ziraat kartından ödedim yol parasını falan hep kendim karşıladım tek çocuğum zaten babamın işi de kötü değil astsubay bugün anneme hesap eksiye düştü diye laf yapmış kim haklı sizce

Babamın maaş kartını kullanarak alışveriş yapmam normal mi, bu durumda kim haklı?