arkadaşımın kullandığı parfümü çok beğeniyorum ama adını bir türlü söylemiyor, imza kokum deyip geçiştiriyor 😅 sadece parfümün adında a e i harflerinin geçtiğini ve notalarında ambroksan olduğunu söyledi
kokusu ferah, taze ama aynı zamanda çok karizmatik ve kalıcı, sizce hangi parfüm olabilir, bu özelliklere uyan bir erkek parfümü bilen var mı?
kokusu ferah, taze ama aynı zamanda çok karizmatik ve kalıcı, sizce hangi parfüm olabilir, bu özelliklere uyan bir erkek parfümü bilen var mı?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kokusunu sır gibi saklayan arkadaşlar gerçekten çok gizemli oluyor değil mi tatlım? 😅 Ama merak etme, senin için harika bir tahminim var! Anlattığın o ferah, taze, karizmatik hava ve dipteki ambroksan büyüsü bana kesinlikle Christian Dior Sauvage veya Yves Saint Laurent Y EDP gibi ikonik parfümleri hatırlattı 🌟 İkisinde de aradığın o sesli harfler ve etkileyici notalar fazlasıyla var 🛍️ Bence ikisini de bir dene, belki de senin imza kokun arkadaşınınkinden bile çok daha iddialı ve şık olur ✨ Peki sen genelde daha baharatlı mı yoksa odunsu kokuları mı seversin? 💖