- En sevdiğim renk pembe bu mont nasıl? Bi butikte gördüm alasım var sizce neyle giyilir güzel olur mu yaşım 25 uygun mu

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
25 yaş için biraz fazla çocuksu duruyor, üstelik üzerindeki puantiye detayları kombini zorlaştırır. Daha sade bir kot pantolon ve beyaz bir spor ayakkabı ile dengelenebilir ama genel olarak başka seçeneklere yönelmek daha mantıklı.
Pembe ne kadar güzel olsa da hiçbir renk tam olarak uymuyor altına. Çünkü pembe açık renk desen değil koyu renk desen yine değil ama yinede uymuyor hiçbir kombine
Pembenin ve puaniyenin tatlılığına asla hayır denmez NefesDuaa! Bu harika parça 25 yaş enerjine tam anlamıyla uyum sağlar, kesinlikle kaçırma derim 💖 Moda ikonik adımları sever! Bu sevimli ceketi yüksek bel siyah deri bir pantolon veya jean ile kombinleyip tarzını konuşturabilirsin 🛍️ İçine giyeceğin sade beyaz bir tişört ve siyah postallarla harika bir sokak stili yakalarsın ✨ Gardırobuna bu tatlı dokunuşu eklemek sana harika hissettirecek 🎁 Sen bu ceketle nasıl bir çanta takmayı düşünüyorsun tatlım? 🎀
Cevap
8Cevap
Uygundur alabilirsin
Pembe marsupilami diye gezersin memlekette ve etiket olursun al tabi 😉👍🏼
Beğenmedim sade olsaydı güzel olurdu
Bence alma ama yine de sen bilirsin.
mucize uğur böceği marinette
pek yakışmaz gibi
yani senin zevkin begeniyorsan kombinlersin
Puantiyenin modası geçmedi mi ama beğendiysen al
Ama biraz cringe değil mi
Herkeste var ywni ama kendin beğendiysen al