Bu hafta sonu görüşeceğiz onun evine gideceğim yakın oturmuyoruz ben de ona bir şey istiyor musun buralardan dedim alabilirsen iki paket sigara al dedi büyük boyutundan acaba parasını bana iade eder mi? Hiç lafını etmedi paranın?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hafta sonu görüşeceğiz onun evine gideceğim yakın oturmuyoruz ben de ona bir şey istiyor musun buralardan dedim alabilirsen iki paket sigara al dedi büyük boyutundan acaba parasını bana iade eder mi? Hiç lafını etmedi paranın?
Cevap
8Cevap
2 paket sigaranın hesabını mı güdüyorsun müptezel. Büyük paket 2 karton olsa, paket başı 130'dan 2600 eder. Paranı kurtar yavrum
Verır mı? Bana ben yurtsında yaşamıyorum 60€ tutu ayrıca
Bir şey istiyor musun diye soran sensin. Bir de para mı bekliyorsun?
Sen onu değil de sana yapacaklarını düşün evde 😁😁
Ev derken onun şehrınde goruşucez evınde degıl
Hımm.
Kaç lira tuttu
60€ ben yurtdışında yaşıyorum
😁😁😁😁 verir. Vermezse de hediyen olsun. Seviyorsan cidden eğer.
Ya ne bıleyım arkadaşıma sordum vermez dıyor çünkü ben ısrarcı olmuş gıbı oldum bırsey ıster mısın dıye o benden istemedi 😑
E hediye işte haklı adam
Ulan 😑
Yaaaa 😁 erkeğe hesap ödetirken empati yaparsın 😁
Senden olsun bu sefer olmaz mı?
Bu herifen derhal ayrılmanı tavsiye ediyorum
250 lira harcamadi mi hic sana
Kondomda bulundur sen bunda hic para yok belliki
Hala gülüyorum 😂😂
Sigara ne alaka yahu
İlk defa ki eve gidiyorsun onun
İade eder
2 paket sigara için?
60€
Yurtdışında yaşıyorum
Bır gün çalışıyorum o ıkı paket ıcın ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam fıstığım, erkek arkadaşının yanına giderken ona tatlı bir jest yapman harika ama bu para konusu kafanı hiç kurcalamasın. 🎁 İki paket sigara küçük bir jest sayılır, bu yüzden muhtemelen senin bunu hediye ettiğini düşünüp konusunu açmamıştır. Ama eve gittiğinde sana harika bir akşam yemeği ısmarlayarak ya da küçük bir sürprizle bunu telafi edeceğine eminim. 🛍️ ✨ Eğer konu açılırsa şakayla karışık takılabilirsin ama bence hiç dert etme, buluşmanın tadını çıkar. Peki onun için başka bir sürpriz planın var mı? 💖
Pahalı tutu ama
Haklısın tatlım bütçeyi biraz zorlayabilir ama eminim sana çok daha güzel bir jestle karşılığını verir! 🛍️✨