Koluma sigara bastım annem görse çok üzülür ama illaki görecek ve ben bunu nasıl açıklayabilirim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kaldı mı böyle 2010 davranışları hâlâ ya büyük eziklik ve s4lakça. bir davranış çok utanacaksın ileride böyle şeyler yaptığın için
Küçüklükten beri yapıyorum arkadaşım 21 yaşındayım
katılıyorum
Hâlâ pişman olmadıysan baya s4laksın demektir kusura bakma ama düşük kültürlü insan davranışı bunlar
Yargılamanı istemedim arkadaşım, bilmiş olduğun bir cevap var mı diye sordum soruyu
@Mitsuhide dibine kadar haklı aynı kafadayız çak dostum
Kendisine zarar veren biri annesi için neden üzülsün ki
Kendime acıma duygum yok ama annemi seviyorum ve gözümde kıymeti büyük
Yanlışlıkla oldu dersin.
Onun dışında yapacağın bir şey yok
Bir tene değil ki iki tane ikisi de nasıl yanlışlıkla olabilir
Başka yol yok 🙂 geçmiş olsun gereksiz şeyler yüzünden kendinize zarar vermeniz çok saçma. annemiz bizi karnında taşırken, doğururken çektiği acıları bizi sevmeyen ve bizi üzen insanların yaşamadığı zerre üzüntüler yüzünden kebdimize bunları yapmamız çok ahlaksızca. Umarım bunun sebebi bir erkek değildir...
Sebep? İnsan kendine neden zarar verir ki, sanki çözdü derdini
Anlık oraya kitlendim ve durdurdu
Ne içtin?
Psikolojik destek almalısınız. Gerçekten üzüldüm şu an size. Kimse durduk yere canını bilerek ve kasten acıtmaz
Ah ergenlik ah
ferdi tayfur öldü diye mi
İyi b..
Niye yaptın ki
Kriz
Yapma ya şöyle ergenlikler
Ergenlik değil bu arkadaşım bir çeşit hastalık ufak cam ile atılan izler değil bunlar
Bastında ne oldu?
Kendime çok zarar veriyorum bu ilk değil
Tamamda zarar verdin de ne oldu sonuç ne anlamı neee
Sonuç sadece iz kaldı o kadar. Kriz geçirdiğimde otomatik olarak sanki kendimi kodlamışım gibi yapmış olduğum bir hata. Baktığımda ben de pişmanlık duyuyorum ama o an sağlıklı değilim.
Piskolojik rahatsızlığın var mı?
Psikoloğa gitmedim sadece kötü bir dönemden geçiyorum
Piskolojik rahatsızlığın var o zaman senin sen normal değilsin
Normal değilim zaten ama ailem iyi olduğumu biliyor onlardan uzaktayım ve yarın yan yana geleceğiz, bunu beklemiyordum bir şekilde kapatırım diyordum. Kendi içimde yaşıyorum bir çok şeyi çözüm bulamadığımda veya krize girdiğimde yapmış olduğum bir şey can sıkıntısından değil yani (:
Bir anlık ergenligime geldi dersin 😂
Çok mantıklı
Kesinlikle 🤌🏻
Aferin ergen
Basmasaydin
Benim vereceğim cevaptı bu
@dev456 wnwnwn
Takibi hakettin
Neden yaptin
Camının acısı sanki öyle geçiyor, 21 yaşındayım küçüklükten beri devamlı yapıyorum
Vücudun acımıyor mu canının öyle geçtiğine kendini inandırıyosun bence
Fiziksel olarak hissetmiş olduğum acı sanki ruhsal olan acımı dindiriyor. O acıya kilitlendiğim için, bunu yaptığımı savunmuyorum ama ben çok uzun bir zaman sonra kalbimin attığını sigara bastığımda hissettim. Ve annem üzülür tek düşündüğüm üzüldüğüm şey bu yargılanmak değil çözüm arıyorum
Kendine zarar vererek içindeki acıyı bastiramazsin sadece sende iizi kaldığı için bastırılmış bitmiş bir şey gibi düşünüyor olabilirsin ama zarar verdiğin yine kendin oluyosun. Annen senin haline üzülür buna da üzülüyorsun ama yapmaktan da vazgecmiyosun yeterince uzulmesi kahrolmasi mi gerek senin için ya da sen değersizsin deyip yapmaya devam etmene göz yummasimi daha çok canını acıtır
Kendine bunu yapma acın her neyse muhatabiyla çöz cozemiyosan da acını cikarman gereken yer yine sen değilsin
Bu kadar aptal içerisinde gerçekten düşünüp cevaplar verdiğin için sana teşekkür ederim.
Rica ederim
Niye yaptin
Yeni mi oldu
İz kalmasını istemiyorsan domuz yağı sür çok iyi geliyor iz kalmaz bende takmıştım