Görseldeki çanta geniş formu (tote bag/omuz çantası) sayesinde günlük kullanım için son derece pratiktir. Annelerin cüzdan, telefon, gözlük, makyaj çantası gibi birçok eşyayı rahatça taşımasına olanak tanır.
Öncelikle annenizin ellerinden öperim. Annenizin stilini vesaire bilmeden söylemem gerekir ise ilk iki çanta daha çok anneye yakışır çantalara benziyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
siyah olanı
Görseldeki çanta geniş formu (tote bag/omuz çantası) sayesinde günlük kullanım için son derece pratiktir. Annelerin cüzdan, telefon, gözlük, makyaj çantası gibi birçok eşyayı rahatça taşımasına olanak tanır.
İlk çantanın yaşı yok ve her stile uyar. Ayrıca o çantayı biliyorum, çok pratik. Kesinlikle 1 numara.
bordo olan model anneler için hem çok şık hem de her kıyafetle rahatça kombinlenir, kesinlikle onu tercih etmelisin
Benim bu markanın klasik çantası vardı aşırı derecede ağırdı kullanmadım en son birisine verdim o yüzden bunu düşün büyük boy alırken
Annen hangi tarz çantayı kullanıyor kolunamı takıyor elindemi tutuyor
Annenin tarzını biliyor olmalısın mesela benim annem 2. Yi severdi
Aslında 1 numara çok hoş.
Ama annemin beğeneceği tarz 3 numara.
Annenin.
Annen kaç yaşında tarzı nedir sen daha iyi bilirsin
Üsteki iyi digerleri demode duruyor
Öncelikle annenizin ellerinden öperim. Annenizin stilini vesaire bilmeden söylemem gerekir ise ilk iki çanta daha çok anneye yakışır çantalara benziyor.
Ortadaki siyah renk güzel
En üstteki diğerlerinden daha iyi
İkincisi çok güzel aen hangisini begendin
Bence birinciyi al.
1 güzelmiş 🤌
iki sanki
1. si baya premium duruyo
2. İyi gibi
2 bence
Birincisi
bence en üstteki
2 numara