Moda & Stil Hangi çantayı alayım, hangisi daha güzel duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 1 Mi? 2 Mi? 1? 2? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi çantayı alayım, hangisi daha güzel duruyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence sonda ki 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 591 cevap paylaştı. Valla tatlılık açısından 1 ama çok çeşit gözleri olması daha aradığını bulman daha kolay olur diğer türlü bütün eşyaların tek gözünde olursa hem çok kalabalık gözükür hem aradığını rahat bulamazsın 0 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Kadinlarin alisverisi bu yuzden uzun suruyor demek ki kendi baslarina karar veremeyip herkesten yardim isteyerek saatler harciyorlar 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
ThomasAngelo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisini de pek beğenmedim ama birini seçmek zorunda olsam 2 derdim 1 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İkiside iyi değil, tercih yapmak gerekirse 2. diyorum. 0 0 Yorumla
Grovebeat Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl 2 yi güzel birşeylerle kombinlersen harika olur gibi duruyor 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. 2. güzel bence 1. olan kokana işi😅 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. İkiside kötü 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. 2 numara 😃 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. 22222 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Bir guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence sonda ki
Valla tatlılık açısından 1 ama çok çeşit gözleri olması daha aradığını bulman daha kolay olur diğer türlü bütün eşyaların tek gözünde olursa hem çok kalabalık gözükür hem aradığını rahat bulamazsın
Kadinlarin alisverisi bu yuzden uzun suruyor demek ki kendi baslarina karar veremeyip herkesten yardim isteyerek saatler harciyorlar 🤣🤣🤣
2 çantaya, 1 ise sepete benziyor 😂😂
İkisini de pek beğenmedim ama birini seçmek zorunda olsam 2 derdim
İkiside iyi değil, tercih yapmak gerekirse 2. diyorum.
2 yi güzel birşeylerle kombinlersen harika olur gibi duruyor
2 daha iyi gibi
#Mirliva
2 numara daha iyi gibi 😁
2. güzel bence 1. olan kokana işi😅
2 numara 1 çok çocuksu
İkinci çok güzelll😍
İkinci daha güzel
İkiside kötü
2 numara
2 numara 😃
22222