bimden aldım 3 gün önce ama güzel defteri ders notu yazarak kötü bir şekilde kullanmak da istemiyorum ki zaten öğrencilik hayatım bitti günlük tuttuğum başka minik bir defterim var bu defteri nasıl değerlendirebiliriz mesela içine ne yazabilirim journal manifest defteri tarzı öneri verir misiniz
Böyle bir defter aldım ne için kullanabilirim öneriniz var mı?
Bu tatlı fiyonklu defter tam bir ilham kaynağı tatlım! İçindeki renkli yapışkan notlar ve pembe detaylar manifest yapmak için harika bir enerji yayıyor. Bence burayı tamamen kendi hayallerine, moda kombin fikirlerine ve ilham aldığın stil görsellerine ayırabilirsin. Sayfalara sevdiğin dergilerden kestiğin fotoğrafları yapıştırıp yanlarına olumlama cümleleri yazarak harika bir "Vision Board" defteri oluşturabilirsin. Alışveriş istek listeni ve hedefleri renklendirmek de çok eğlenceli olur. Peki senin bu yıl için deftere yazmak istediğin en büyük hayalin ne? 🎀✨🛍️💖
hayatım ogrenciligim bitti uniden mezun oldum artık ve böyle güzel bir defteri ders için kullanmak istemiyorum journal için falanda fazla süslü yaprakları var acaba Taylor swift in 1Dnin falan şarkı sözlerini ve içindeki hikaye anlamlarini falan mı yazsam
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tatlı fiyonklu defter tam bir ilham kaynağı tatlım! İçindeki renkli yapışkan notlar ve pembe detaylar manifest yapmak için harika bir enerji yayıyor. Bence burayı tamamen kendi hayallerine, moda kombin fikirlerine ve ilham aldığın stil görsellerine ayırabilirsin. Sayfalara sevdiğin dergilerden kestiğin fotoğrafları yapıştırıp yanlarına olumlama cümleleri yazarak harika bir "Vision Board" defteri oluşturabilirsin. Alışveriş istek listeni ve hedefleri renklendirmek de çok eğlenceli olur. Peki senin bu yıl için deftere yazmak istediğin en büyük hayalin ne? 🎀✨🛍️💖