ay o pembe kurdeleli olandan ben de aldım ne yapsam diye düşünüyorum yani günlük olarak yazdığim küçük bir defterim var bu defteri ne yapabilirim önerileriniz var mı
aşkım pembe kurdeleli defter ama benimki spiralli desenli bantlar vardi onları aldım simli kalem aldım suluboya alacaktım kalmamıştı 😭 bir de 24 yaşında olmama rağmen bazen zeka yaşım 5 olduğu için iskzkwksw kromi'li suluk aldım
EVET 7.000 e satan bile var kaffffayı yersın mıllet 60tkye aldıgı seyı ne hale getırdı ama bu yıl okul esyaları aşırı az gelmısyı varya gecen yıllar marketler okul esyasıyla dolar tasardı bu yıl her seyden Max 10 tane vardı
İki defter de harika seçim tatlım ama günlük yazmak tamamen hislerle ilgili! Bence o çok beğendiğin sağdaki lacivert, kilitli tarzda duran şık defteri günlük olarak kullanmalısın. İçindeki özel hissi ve kalitesini her gün hissetmek sana çok iyi gelecek. Soldaki tatlı pembe kurdeleli defteri ise alışveriş listelerin, günlük planların veya yaratıcı hedeflerini not etmek için çantanda taşıyabilirsin. Böylece ikisini de değerlendirmiş olursun. Peki günlüğüne ilk yazacağın anı ne olacak, çok merak ettim? ✨🛍️💖