Geçen tıra yük yerleştirirken Suriyeli tırcı yanıma gelip, Carvel abi sen çok iyi adamsın deyip 1 paket sigara ve 1-2 adet çakmak hediye etti ne oluyor diye şaşırdım bi ama iyi geldi, güzel bir hismiş 😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen tıra yük yerleştirirken Suriyeli tırcı yanıma gelip, Carvel abi sen çok iyi adamsın deyip 1 paket sigara ve 1-2 adet çakmak hediye etti ne oluyor diye şaşırdım bi ama iyi geldi, güzel bir hismiş 😅

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
geçen tıra yük yerleştirirken suriyeli tırcı yanıma gelip iyi adamlasın deyip bir paket sigara ile iki çakmak verdi. ilk başta ne oluyor diye bi şaşırdım ama adamın o samimi hareketi baya iyi geldi, insanı aniden mutlu eden cinsten güzel bir his bırakıyor böyle ufak tesadüfler.
Abe ben memlekete gidor bundan sonra orada kalacak al sana bunlar olsun hade allahe aemanet
Muhabbeti donmustur net
Adamlar Suriye'de yaşıyor zaten ;))
Konuşma tarzını tuturamadım ozmn
Memlekete gitme tarafını da tutturamadın :))
Okurken Tırcı olduğunu kaçirdim sory
Velilerim orkide almıstı mutlu oldum ama ona seffaf saksı almazsam çürüyecek
Alsana gız ne bekliyon güzelce açsın hatta Eke biliyorsan ek bence odanda veya balkonda bakıp mutlu olursun
Saksıda ekili zaten
Haa bende buket sandımdı hemen değiş cllcxl
Jdjdjdjdjd
en son aldığım hediyeler çok fazla sayıda var en güzel hediye de insan canı benim için...
En son hediye penye almıştım bende fincan alıp verdim
En son bana çok seviyorum diye arkadaşım sürpriz yumurtalardan almıştı bir kutu
En son bana arkadaşım bisikletim selesi için soyleniyordum.. sele almış ama acaip güzel.. bende bir arkadasimin kizina keman aldım çok istedigi için.. kurusyla beraber :))
Bisiklet seleleri insanı bitiriyor ya, birde müzik aleti lazım olursa haber et İstanbul'a geldiğimde çözerim imç den :))
Valla mi.. trompet alicam ciddiyim :))
Tamam sıkıntı yok, orada giriş seviyesi veya hangi seviyede aeıyorsan söylersin bi bakınırım 1-2 mekan vardı eğer kapanmadıysa kaliteli bi şey almaya çalışıtız yakın sayılıe bana :))
Valla olur. ultra giriş seviyeyim ben ama alicam.. trompet çalmadan olmeyeyim diyorum :)) valla bakıyorum ama emin olamadim olur bana uyar.. sözü aldım :))
Tamam çözülür o zaman ya, giriş seviyesi için üst düzey bir şeye ihtiyaç yok zaten, İstanbul'a geldiğim de uğrarım zaten o tarafa, normal enstrüman satan yerler pahalı olur ama oralar bi tık daha uygun olur zaten🙂
Uzun zamandır hediye almıyorum.
İsmim yazılı kolye 😍
abim ayicik almisti, o diyebilirim
Hatırlayamadım valla olmuş biraz
Ablamın kedisine Peluş oyuncak hediye ettimm 🥰
Çakmağın biri artık benim
Hediye almadım hiç hatırlamıyorum o yüzden
Bileklik
Kulaklık aldım
Kaptan bilek
Evet?
Geçen almıştım beğenmedim malborası daha güzel di