AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Onlara en guzel hediye trombosit🙏🙏 Lego, puzzle, boyama kitabi, hikaye kitaplari goturulebilir.
buyuk legolar var grupca oynayabilecekleri onlardan alabilirsin
Ben kendim video hazırladım sokaktaki herkese onlar adına birseyler soyletirdim. . kucak dolusu sevgi getirirdim. .♡♡
Boyama kitapları, renkli kalemler goturebilirsin bence. Bu arada bu yaptığın çok güzel birşey seni tebrik ederim :)
Vayy..
Allah razı olur inşallah bu hareketinden :))
Bnce pc oyunu götür birlikte oyna rıman hikaye götürüp iyi anlatabiliyorsan onlara okuyabilirsin onlara onları sevdiği muhteşem ve dünyada tek bile olduklarını söylesen yetecektir bnce
Ufak tefek sihirbazlık numaraları yapabilen onları eğlendirebilecek bir palyaço götürebilirsin.
Ben gitmistim hikaye kitaplari boyalar boyama kitabi puzzle gotrmstm
Sevgi ve ilgi goturmen
Onlarla oyun veya muhabbet zamani ayirman yeterli...
1 saatine bile dayanamadigim zmnlar olmustu ...
sonuçta çocuk onlar ona göre bişeyler götür hatta mesaj at çok fazla olmasada maddi olarak destekleyebilirim
Bence onlara umut dolu bir dünya çizmek için bir olanak tanıyın ve boya kalemleri, boyama Kitapları almalısınız.
Caillou bebek götürebilirsin kız erkek bütün çocuklar sever :):) Pepe felan
Onlara verebileceğimiz en güzel hediye iliklerimiz bence ben ilik vermeyi düşünüyorum allah hepsine yardım etsin
Losevi arayarak. butcen kadar eksik neyse ogren ve onu gotur.
Ben bu gün ankarada bir hastanedeydim orada çocuk gelişimi ve üniv okuyan gönüllü kızlar vardı Allah razı olsun çocuklarla nasıl ilgileniyorlardı yüreklerinden öpüyorum onları boya kalemi götür renkli kağıtlar
bir kaç çocuk kitabı götür
Boyama kitapları
Birazda eğlenceli oyuncaklar al
bir onlar için iyi olur
Oyuncak kiyafet ayakkabı resim defterleri
Boyama kitapları
Hikaye kitapları
Aklıma bunlar geldi
Dün kamu spotu girdi reklamlarda gördüm üzülüyorum o çocuklara gerçekten çok zor olmalı Allah hepsine şifa versin oyuncaklar mutlu eder çocukları
Vallaha hocam ben bayagi gidiyordum hep sarilirdik muhabbet ederdik, anlicagin baya samimiydik çocuklarla bigün sacimi kazitip saçlarımı götürmüştüm aşırı mutlu olmuslardi cok aglamistik sonra
Bence ilgi çekebilecek renkli hoş ağız maskeleri bulabilirsen onları götür.
götürdün mü?
lego tarzı şeyler de götürebilirsin
Boyama kitabi, oyuncak, hikaye kitaplari,
Sulu, kuru, pastel boyalar
Bence cd, pastel boya, kitap falan al. Çok güzel bir davranış. Keşke böyle insanlar daha çok olsa
Oyuncaklar cikolatalar felan yani cocukları sevindiricek seyler. Keşke bende gidebilsem ya
Kitap Oyuncak.. Kıyafet Ayakkabı Boyama Kitabı Pastel Boya Falan iyi Olabilir..
Ben kutu oyunu goturmustum hepberaber oynamistik cok hoslarina gitmisti
mini kart ve stickers olur cok begenırler bence en azından kalıcı olur
İyice araştır onlara ne faydaliysa onu götür
niyetini Allah kabul etsin inşallah
Bir çok arkadaşında dediği gibi boyama kitapları ve oyuncaklar götürebilirsin.
oyuncak alabilirsin kardeşim hepsine düşüncelisin :)
Saçlarını 3 vur git bence ya da kısa tut öncelikle diyin
Peluş oyuncak olur ya da puzzle tarzı oyunlar
Ayakkabı, çocuk kitapları ve dergileri, boyama kitabı gibi şeyleri götürebilirsin. Tabi senin gitmende onlara büyük hediye..
Onlarla buluşmak ve oyuncak hediye etmek , onların çok hoşuna gidecektir :) Elimde olsa bende gitmek isterdim yardım etmek isterdim. :)
Evet maddi durumda önemli bu konularda herkesin parası bunlara yetmeyebiliyor ama en yakın zamanda senide beklerim :)
Nereye gidiyorsun? yani şehir olarak neredesin.
izmirdeyim :)
Bursa olsaydı gelirdim:)
neyse artık yine de ben olmasamda git mutlaka tamam mı :))
Olursa inşaAllah :)
inşallah bakalım hayırlısı :)))
Sağolasın:)
:))
Oyuncak kitap boyama vs seyler götürebilirsin. Tüylü seyler yani peluş bebekler götürme çnkü onlar toz tutar ve cocuklarin lökositleri düşük oldugu icin cabuk etkilenip enfeksiyon kapabilirler.
Duyarliligin guZel lakin basligin etik disi..
Losemili olmalarinin cocuk olmalarindan ne gibi bir farki olabilir senin gozunde (!)
Onlar cocuk!!!
Bir cocuga ne alinirsa o cocuklara da o alinir..!
Derhal basligi degistir!
Ayirma..!
Sanırım etik olarak değil. Lösemili bir hasta için bazı nesneler zararlıdır. Misal mikrop tutması veya toz çıkarması sorun yaratır. Malum lösemi bir bağışıklık hastalığıdır. Bu yüzden sormuş olabilir etik bakımdan bakma bence
onlarla vakit geçirmelisiniz biraz dolaşmaları lazım
Bir köpek olabilir köpekler çocukları sever. çocukların da köpeği seveceğinitahmin ediyorum
Resim defterlerini falan seviyorlar, oyuncak, çikolata gibi şeyler götürülebilir.
Günlük tutmak için güzel bir defter ve kalem alabilirsin.
Bence onlara hiç bir çocuktan farklı olmadığını göster. Normal bir çocuğa ne alııyorsan onlarada aynısını al daha rahat olurr (:
Kardesim yanlis anlamazsan bende boyle yardimlarda bulunmak istiyorum ama nerelere vercegimi bilemiyorum guvenilir yer olsjn diyorum
Bende bu tür yerlere gitmediğim için çok pişmanlık duyuyorum :((
bilmiyorum ne goturulur ama sizin gibi insanlarin var olmaso guzel bsy tebrikler insallah icinizdeki bu sevda istek hc azalmaz
Senin gonlunden ne geçiyorsa onu götür mutlu olur onlar ☺
onlara götüreceğin en ufak şey bile onları mutlu etmeye yeter eyvallah kardeşim..
Onlara sevgin gotur surekli ziyaret et onlara moral ver
oyuncak alırsan kayu nun oyuncağını al çünkü kayu lösemli bir çocugun hayata tutunmasını anlatıyor
palyaço boyası yüzlerine sürdükleri resim kalemi kğıt falan götürebilirsin.
Gönlümüzden geçen ve alım gücümüzün yetebildiği her hediye en değerli hediyedir
Resim defteri boyalar bez bebek oyuncak arabalar gibi seyler goturebilirsin onlari ziyaret etmen bile onlara buyuk bir mutluluk veriyor
uzaktan kumandalı araba al ama oyle dandık degl 150 200 tl ver
bnde biseler yapmak istiyorum ama durumumuz kısıtlı :(
Boyle bir sey yapacagini sanmiyorum ama yaparsan bravo,
Süper kahramanların (spider-man, batman, iron-man gibi) kalemkutusu, tüysüz bir oyuncağı çanta, yapıştırma (sticker) vb
Canımm bnce onlara dost bir arkdaşa gibi bebkler oyuncaklar al yalnız kalmasınlar diye
Çok mükemmel düşünmüşsün :D Oyuncak götürebilirsin çizgi film dvdleri, ya da boyama kitapları
Eğer alacağın küçük ise kesinlikle oyuncak olmalı ama büyükse tercihin kiyafetten yana olmalı.
valla bu sitede hep mal kızların olduğunu düşünmeye başlamıştım, böyle iyilerde varmış, helal olsun, onları tek mutlu edecek şey oyuncaktır
bende düşündüm bunu ama oyuncak yaşı geçmiş çocuklar ne yapıcak onu düşünüyorum :(
hımm kaç yaşındalar
bilmem ki ben hiç gitmedim daha acaba şey mi yapsam önce gidip istediklerini sorsam sonra da onları alıp süriz yapsam hem ihtiyaçlarını da gidermiş olurum :)))
valla daha mantıklı görünüyor, hoşlandıkları şeyleri çaktırmadan öğren
tamam noel baba gibi süpriz yaparım :))))
aynen noel abla :)
:d noel anne bir kere :D
19 yaş daha :)
:D olabilirr :DDDDDDD
Peruğa mutlu olurlarmı? Oyuncak olabilir saat olur ben 10 li
bilmiyorum ben çok mutlu olurdum kız olarak :)
Çok iyisin be.. ben dayanamıyorum. huzur evine gitmiştim bayramda çok sevinmiştiler ama bsn çıkısta yarım saat ağladım.. arkadaşımda yanımdaydı Allahtan
Kendilerini unutucak bir hediye almak isterdim onlara.
keşke bende alabilsem çok mutlu olurdum :)
Hala gidemedin mi bilader bu kaçıncı soru reklam yapmayın