Merhaba arkadaşlar. Ben Trendyol'dan 2 tane pahalı sayılabilecek ürün aldım. Satıcının eksik ya da hatalı ürün göndermesinden korkuyorum ama etrafımda da alabileceğim başka yer yok. Eğer hatalı, eksik ürün geldiği zaman gerçekten paramı geri alabiliyor muyum yoksa buranın Türkiye olduğunu mu hatırlıyorum? Kargoyu açarken video çekeceğim ama yine de ürünleri diyelim ki iade edersem satıcı iadeyi kabul etmez diye korkuyorum. Tüketici heyeti falan varmış ama yaş mı o işler? Ona göre kargoyu kapıda almamayı bile düşündüm ya çok kararsızım. Bu arada aldığım platform Trendyol, kargo da Kolay Gelsin kargo firması.
Maalesef tr de hakkını almak zor sen o parayı unut ya da aşırı uğraştırır geri alman zor
Kesinlikle alabilirsin hiç sorun olmaz satıcı istemese bile video yeterli olur çok uğraştırmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Trendyoldan aldığım ürünler eksik ya da hatalı gelirse gerçekten paramı geri alabiliyor muyum?
Kardeş eksik gönderirlerse ürünümü eksik aldım diye bir seçenek var uygulamada. Bazen tek barkodla bir ürün bazen birkaç ürün olabiliyor. Kontrol edin uygulamadan da. İadesi çok basittir ve çoğu zaman uğraştırmaz. Elektronik ürünler biraz uğraştırabilir. +18 ürünlerin iadesi zaten olmuyor. Trendyol bu işin vakkosu.
0
4 Yorumla
Soran
9 gü
Hayır kırtasiye ürünü ama sağlam ulaşması gereken bir şey. İnşallah öyledir korkuyorum dolandırılmaktan
Hayır ya satıcı istemediği zaman satmak istediği zaman gayet de iade reddi yapabiliyor şikayetvarda gördüm o satıcıdan öyle bi yorum. Zaten lüks bi kalem söyledim neyi deforme olacak ki?
Ben zamanında dolaptan mi 11 aldım ekranı değişmiş ve çakma idi çekip attım ve iade istedim reddetti bende yükledim müşteri temsilcileri kontrol sağladı ve geri iadeyi kendiler onayladilar paramı geri aldim
0
2 Yorumla
Soran
9 gü
Hımm adınıza aşırıı sevindim bendeki o kadar pahalı değil ama 3k bile olsa öğrenci parası değerli oluyor. İnşallah sorun yaşamam