Alışveriş & Hediyeler Marketten aldığım bir ürünü iade edersem nakit para verirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 200 tllik alışveriş yaptım ama yanlış almışım fişide var iade etsem nakit 200 tl yi verirler mi ödemeyi kart ile yaptım Güncellemeler+1 yıl Kimse yok muuuuuu Marketten aldığım bir ürünü iade edersem nakit para verirler mi? Cevapla Alışveriş Soruları Kredi Kartı Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. Bildiğim kadarıyla ödemeyi nasıl yaptıysan iadeden sonra ödeme aynı şekilde yapılıyor. 0 0 Yorumla
Furkandeniz10 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Genelde karta iade yapıyorlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla Furkandeniz10 +1 yıl Evet ama bir dene Yorumla Furkandeniz10 +1 yıl Ve burada kimse yok koskoca sitede sen ben varız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bildiğim kadarıyla ödemeyi nasıl yaptıysan iadeden sonra ödeme aynı şekilde yapılıyor.
Genelde karta iade yapıyorlar
Eminmisin
Evet ama bir dene
Ve burada kimse yok koskoca sitede sen ben varız
Veriliyor bugün gördüm ama uyar sen yine de