Alışveriş & Hediyeler 3 gü En sık tercih ettiğin ve severek alışveriş yaptığın o market hangisi? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor En sık tercih ettiğin ve severek alışveriş yaptığın o market hangisi? En sık tercih ettiğin ve severek alışveriş yaptığın o market hangisi? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,8b cevap paylaştı. fark etmez 1 0 Yorumla
AslanYılmaz12 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 3 gü Ben bir kaç tane markete gidiyorum. Çünkü alışveriş yaptığım kalitesinden memnun olduğum bir ürünü, kendi marketimde bulamıyorum. O sebeple tek markete gitmeyip beğendiğim ürünü hangi market satıyorsa ondan alıyorum. Bu marketler BİM, A101, Şok tur. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 762 cevap paylaştı. evimin karşısında olduğu için kim. onunda dışında BİM ve a101 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 701 cevap paylaştı. Genelde bakkalar ama başka ihtiyaçlarda anpa gross 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. A101 genelde ucuz oluyor. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 3 gü Kaufland 1 1 Yorumla djfurkan13 3 gü Bir de Polonya'da Biedronka marketine gitmeyi seviyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
fark etmez
Ben bir kaç tane markete gidiyorum. Çünkü alışveriş yaptığım kalitesinden memnun olduğum bir ürünü, kendi marketimde bulamıyorum. O sebeple tek markete gitmeyip beğendiğim ürünü hangi market satıyorsa ondan alıyorum. Bu marketler BİM, A101, Şok tur.
evimin karşısında olduğu için kim. onunda dışında BİM ve a101
Genelde severim alış verişi
Kıbrıs'ta zincir market yok.
Genelde bakkalar ama başka ihtiyaçlarda anpa gross
mahalle bakkalı Mehmet amca
Şok market hem ucuz hem de kaliteli
A101 genelde ucuz oluyor.
Evime yakın BİM
Üç harfliler.
Şok ve Yunus
Kaufland
Bir de Polonya'da Biedronka marketine gitmeyi seviyorum.
A101 ahahahh
Bimm