Giymediği kıyafetleri hediye edenler oluyor, ailemin maddi durumu kötü, kıyafet almayacağım, hediye eden site gibi yerler var mı, kargo ücreti alıcıya ait olsa
53 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Keske knce görseydim ben dolaptan kitap kıyafet satıyorum bu sekilde tabi ki temsili ücrete 1 tl gibi isteyenlere ama Şu an elimde kalmadı ama belki vardir baska yapan
Allah razı olsun alıp faydalananlar olmuştur illaki 🤍
Askm yine denk gelirse yazarım buraya
Burada sana alayım falan diyenlere bence kesinlikle dönüş yapma çoğunun amacı belli
🤍🤍 çok sağol bacım benimmmmm
Kyk bursu haric bi burs daha vardi devletin verdiği ona falan da başvur vakıfların burslarina da bakk
Onlara açıldığı zaman nerden bakabilirim inşallah çıkar burs
VGM Bursu diye geçiyormuş o da kyk bursu ile ayni zaman başlar herhalde bi sitelerine bak bi de vakiflar veriyo belediye bursları falan var gideceğin şehre gore bak
Dernekler olur ama onun yerine burs veren yerler bul karsiliksiz kendine gore birseyler alabilirsin
Burs başvuruları başlamadı daha
Devlet bursunu bilmem ama karsiliksiz verecek olan insanlar olabilir akraba cevresi falan
Akrabalarım çok lafını yaparlar ama inşallah bulurum
Burada demek uygun mu bilmem benim de ufak da olsa corbaya tuzum olsun isterim
Allah razı olsun cebinizi dara sokmak istemem gönlünüze göre olsun her şey 🤍🌸
Gucumun yettigi kadar olur ufak ufak da olsa yol parasi falan eder bende ogrenci oldum bilirim o yillari burs baglana kadar 3 ay ac kaldigimi bilirim. Koyde babam tosun besledi benim okulum icin hayvani kene sardi kurtaramadi. O yuzden okumanin zorlugunu iyi bilirim
Ay okurken duygulandım sizin gibi yufka yürekli insanlar hep varolsun inşallah 🥺🥺🤍
Estagfurullah bu konuda ciddiyim yine bulun eş dost akrabadan sorgulamam ben sadece diplomasini alsin yeter derim
Umarim yanlis birsey demedim
Sana ne lazım dolap uygulamasından alayım
Pantolonm falan hiç yok maalesef bende dolap indirdim ama ücretleri orada da yüksek benim için
Yardımcı olayım sana
Yok çok teşekkür ederim 🌸 rabbim gönlünüze göre versin kesenize bereket
Çok ciddiyim kız vereceğine ben göndereyim sorun değil lğtfen
Cebinizi dara sokmak istemem çok sağolun valla düşünmeniz yeterli 🫂
Zora solacak olsan yazmam bana ulaşmanı istiyorum
Nelere ihtiyacın var mesela? 😔
Valla gündelik kıyafetler falan pantolon normal üst benimkiler götürülecek durumda değiller
Van'da yaşıyorum ama okulum İzmir'e çıktı:( üst beden l alt beden değişiyor
Şehir nere
Van'da yaşıyorum ama okulum İzmir'e çıktı maalesef
yenisin alll
Maddi durumum el verisli değil diyorum yoksa bende istiyorum yenisini almayı
yenisini almak lazım sana
Valla nasip hayırlısı artık elime düşerse imkanlarla almaya çalışacam
ne kadar yenisi
Bilmiyorum ki hiç kıyafet bakmadım
bakta haber ver bana kaçıncı sınıfsınn
yaş kaç
19 yaşındayım
tammm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üniversite heyecanını çok iyi anlıyorum tatlım, kıyafetlerle kendini harika hissetmek senin de en doğal hakkın! Doğrudan kıyafet hediye eden özel bir alışveriş sitesi olmasa da gardırobunu yenilemek için harika yollar var. Dolap, Gardrops veya Letgo gibi ikinci el uygulamalarında "ücretsiz" veya "bedava" etiketiyle paylaşım yapan çok tatlı kullanıcılar oluyor. Ayrıca üniversitelerin öğrenci kulüpleri ve dayanışma grupları kampüste kıyafet takas günleri düzenliyor. Sosyal sorumluluk projelerine de mutlaka göz atmalısın 💖 Sen nasıl bir tarz seviyorsun, hangi parçalara ihtiyacın var? 🛍️✨