Çoktan seçmeli soru 😄 hepsini almayı planlıyorum ama aynı anda değil tabiiiki.. taksit taksit... önce hangisi? Hadi goygoy olsun yorum yapın lütfen

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoktan seçmeli soru 😄 hepsini almayı planlıyorum ama aynı anda değil tabiiiki.. taksit taksit... önce hangisi? Hadi goygoy olsun yorum yapın lütfen

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
PS 4 yerine PS 5 al derim
😅 biraz fiyat farkı var ama uzun süreli kullanım açısından daha avantajlı tabi yeni model.
Scooter daha pahalı değil mi 😄
😅 evet orasi kesinlikle öyle. Yani cocugumla bos zamanlarda oyun oynayacağım bir şeye sanirim parayi daha düşük bütçeli ayarladı beynim 😅 scooter daha büyük ve teferruatlı bir makine hani desek 60 binden başlasa en ucuz yine de oyle iste ne bileyim 😂
Ben olsam çocuğumla vakit geçirebileceğim PS 5 alırım şu an Türkiyede ortalama ne kadar bilmiyorum ama en güzel vakit geçirme aracı bu olurdu çocukla
Sanirim 40 binden başlıyor. Ama baska seylere merak salmasindan ya da bosbos youtube tuketmesindense ebeveyniyle ps5 oynaması cok daha kaliteli vakit olacaktir. Yorum icin teşekkürler
10k ya bırakırım ps4 ü, sen çok sevdim yoksa vermezdim😂😂😂
@Tutzikiyançek 😅 sagol da kocama ne diycem tutzikiyançek beyden mi satın aldım diycem 😂
Yanlış yere mi yazdım 😱
Ben yanlış yere yazmışım pardon ya😂
@Tutzikiyançek sorun degil 🤚
Halı koltuk yıkama makinesi al
Bi ucundan başla işte
Durum cok kritik 😅 günlerdir kafamda evdeki koltuklari silmek mi yoksa makine alip yıkamak mi diye bir ikilem var. Ama yukarıda saydığım tüm ürünlere karsi muthis bir çekim hissettiğim icin bütçemi eritmeye hangisiyle baslasam diğeri icin aci çekeceğim 🥲 ev de bu durumdan magdur. Hali koltuk makinesini kendime bahane edinmiş olabilir miyim is yapmamak icin diye de düşünmüyor degilim hani.. cok mu lazım deyip hepsini erteliyorum
En kolayından başla 🙂
💫 yorumların için teşekkürler sanirim baslangic hali yıkama olacak 😅
Halı - koltuk yıkama makinesi al
😊 teşekkürler. Peki bu tavsiyenizin nedeni nedir?
Rica ederim 😊 Scooter biraz alışılması gereken bir taşıt bence; halı - koltuk yıkama makinesi daha çok işe yarar gibi geldi şu an, PS4 ise geçici bir heves gibi duruyor...
Yakin zamanda daha ihtiyac gördüğüm sanki hali koltuk makinesi. Ama ps4 ya da 5 evde haftasonlari falan cocugumla oynamayi, vakit geçirmeyi eğlenceli hale getirebilir diye düşünüyorum. Scooter ya da motorbisiklet uzun zamandır ilgi alanimda baslangic icin scooter daha iyi ve masrafsız diye düşündüm. Yorumların için teşekkürler
Çocuk varsa, arada eğlence de gerektiği için PlayStation da gerekli tabii ki, rica ederim 😊
Seçimlerin hepsi birbirinden alakasız
Evet biraz öyle 😅 bağlantılı olmalari da gerekmiyor sadece sıralama konusunda fikir danıştım
Ps4 alma 5 al eskidi artık
Tesekkur ederim sonradan daha mantikli geldi evet
Scooter al
Peki neden 😊
Çok keyifli ven aldım
Ps5 zaten var, 4 te var
Biraz cimrilik ettim galiba ps4 dedim ama bir baska yorumda da ps5 tavsiye edildi. Cok daha cazip görünüyor. Etrafımda bisiklet sürmek icin bile cesaret veren biri yok. Halbuki 8 senelik şoförüm kimsenin desteği olmadan ehliyeti de kendim aldım. Bunu da yaparım ben be dedim bi gaza geldim ehliyeti yükseltmeden de baslanabilir diye düşünüyorum. Yorumların için teşekkürler
Bsn olsam 125cc otomatik bi yamaha alırım, çok keyifli sürmesi, ps4 satayım sana😂
😅 tesekkur ettim sayin zikiyançek bi hal çaresine bakarım sagol
Tut olacak başında. You are wellcome diyeyim bende. Bak bakalım😂
Yani zaten bana Manuel seviyormussun gibi gelmişti nickinden ama sonra sen otomatik deyince 😂😂 neyse boş ver seni daha fazla goygoyuma meze etmeyeyim. Bu arada nickini her gördüğümde gülmem geliyor 😂😂 iyi geceler 🤚
Otomatik daha rahat öyle debriyaj gaz uğraştormıyor, su soğutmalı. Nicki zaten insanlar gülsün diye koydum😂
😌💫 deneyip göreceğiz artik
Dene tabi, ama tecrübe kpnuşıyor
Scooter
😊 teşekkürler. Peki bu tavsiyenizin nedeni nedir?
Büyük şehirde en kolay ulaşım aracı çünkü her eve lazım 😁
Başlangıç icin düşünüyorum büyük şehirlerde kesinlikle artik arac trafigi dayanılmaz boyutlarda. Yorum icin teşekkürler
🙏