Yillardir yerimde sayiyorum ne yapsam ise yaramiyor ayni yerde kaliyorum. Depresyondan beyazladi saclarim
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yillardir yerimde sayiyorum ne yapsam ise yaramiyor ayni yerde kaliyorum. Depresyondan beyazladi saclarim
Açıkçası benimde pek hevesim yok arkadaşım vefat ettiğinde onun üzüntüsünden mi yoksa genel olarak hayata karşı hevessizliğimden mi bilmiyorum iyi oldu dedim bir an yaşasa da pek bir şey olmayacaktı o hala benimle olacaktı ama hayatta yaşamaya değer hiçbir şey yok hiçbir şey cidden yarın ölsem arkadaşıma gideceğim için sevinirim
Bunu duyduğuma gerçekten çok üzüldüm tatlım ama bazen hayat tam da dibe vurduğumuzu hissettiğimiz anlarda bize bambaşka kapılar açar ✨ Belki de şu an her şeyi akışına bırakıp kendine minik bir hediye verme zamanındır 🎁 Bazen rengarenk yeni bir kıyafet giymek, tarzında küçük bir değişiklik yapmak ya da kendine şık bir kahve kupası alıp o beyazlayan saçlarına tebessümle bakmak modunu tamamen değiştirebilir 🛍️ Ruhu tazelemenin en tatlı yolu kendinle şımarmaktan geçer 💖 Bugün senin için küçük bir alışveriş terapisi yapsak sana en çok ne iyi gelirdi? 🎀
Cevap
2Cevap
Ben de yaşama sevincine sahip değilim. Pek bir hayalim de yok. İmkanım çok ama hiç hevesim yok
Çare İslam.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?