Geçen aldığımı hiç sevmedim, kokuyordu. Marka öneriniz, tavsiyeniz, kaliteli, lezzetli bir zeytinyağı var mı? Genelde Datça köy ürünlerinden alıyordum ama aldığım yerde artık satmayı bırakmış.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen aldığımı hiç sevmedim, kokuyordu. Marka öneriniz, tavsiyeniz, kaliteli, lezzetli bir zeytinyağı var mı? Genelde Datça köy ürünlerinden alıyordum ama aldığım yerde artık satmayı bırakmış.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
markaya dikkat medim hiç.
Bizim memlekette zeytinyağı fabrikaları var. Genelde topladığımız zeytinleri cektiriyoruz ordan. Eksik kalırsa da mevsimindeyken yine fabrikadan tek bahçenin mahsulunu istiyoruz. Güzel oluyor. Karışık olunca asit oranı değişiyor ve kalitesizlesiyor çünkü 😌
Cok şanslısın afiyet olsun 😋😋😋
Teşekkür ederim. Bulunduğunuz şehirde yöresel ürün satan yerlere bakmanızı tavsiye ederim. Market yağlarından çok daha içeriği temizdir.
Ya tepen de öyle işte arıyorum ama daha bulamadım hep Datça'dan getiriyorduk ya da burada satan bir yer vardı onu da o da bitirmiş bakacağız bakalım artık Yine de teşekkür ederim🎀☺️
Bizde erken bitirdik bu sene yagimizi annemlerden çaldık 🤭 2 aya kadar hasat başlar yine... Umarım o zamana kadar güzelini bulursunuz 🥰
Bunu biri daha dete idare et dedi yine hasattan alırsın diye
Aynen idarelik bulursan mis gbi tazesini alırsın sezon başında 🥰 sürekli aldığın yere şimdiden ayirtabiliyosan o şekil yaparsın en kötü
tamam oda olur bak teşekkür ederim canimsin😊😍🥰
Sende öyle 🥰 zeytinyağı çok güzel bişey. Şimdiden afiyet olsun 🥰
Şu an bunu kullanıyorum. Tadından memnunum. Ama bu bitince yeni mahsul zeytinlerden Mersin'in Mut ilçesinde üretilen erken hasat yüksek polifenol değerli zeytinyağlarını almak istiyorum. Özellikle kalp sağlığı açısından bu yörenin zeytinyağları çok iyiymiş. Bir de domat zeytinyağları çok lezzetli diye duyuyorum. Ama erken hasat olması asit değeri açısından önemli.
Bunu bilmiyordum nereden alcaz onu
Özellikle büyük migroslarda bazen oluyor. Olmazsa internetten almak mümkün. Ama artık olanlar geçen senenin ürünü. Acelen yoksa birkaç ay sonra yeni sezon ürünü yağlardan almanı tavsiye ederim. Zeytinyağı bozulmaz 1 yılda ama sıkıldıktan 1 yıl içinde tüketilmezse içindeki vitamin değerleri düşüyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim✨️
Rica ederim
Olduğun şehre göre zeytinyağının iyisini bulup bulmaman değişir
Bildiğim kadarıyla en iyi zeytinyağı
İlk , soğuk sıkım zeytinyağı
Ph dengesi de önemli
Bunu bulman için yöresel halk ile bağlantı kurman gerekli
Nasıl kuracağım her yere de güvenilmiyor
Şahsi düşüncem Aydın zeytin bölgesi
İnstagram, benzeri yerlerden ulaşmak kolay
Bizde öyle insanlar vardı getirirlerdi, satın alırdık ticaretimiz olurdu
İş yerinden ayrıldık ya da arkadaşlar ayrıldı, telefon gitti vb sebeplerden bağı kopardık
soguk sıkım 1. ağız allahtan tanıdıklar var markalara cok guvenmeyin. buzdolabında donmayan ağzınızda acılık bırakmayan zeytın yagını kullanmayın
Teşekkür ederim
rica ederim
Kendi bahçemizdeki zeytin ağacından topladığımız zeytinin yağını çektirip onu kullanıyoruz. Yıllardır marketten zeytinyağı almadık çok şükür.
Sende sanslilordansin
Çok şükür
markası yok köyden möyden getirip satıyorlar sahtemi değilmi bilmeden alıyoruz işte
Afiyet olsun o vakit
amin cümlemize
Alırsak olacak inşallah 🤣😂😅
bi damacana alalım bölüşürük
Olur sen al indirim iste ama ucuza kapatak
beni kazıklarlar olmaz sen al
Ben anlamıyorum ki pazarlıktanda anlamam zeytinyağında da
neyse en iyisi ayçiçek yağı alak onda kazıklamazlar
Alak alakda bize zeytinyağı lazim ya hani onu netcez?
atarız içine bi kaç zeytin
Mantıklı bunu ticarete dökelim mi piyasaya böyle gireriz organik
bişi biliyoz biz
Yakında köşeyi döneriz o zaman
kredi mredi çek sıkıntı yok o iş tamam
Markanın isminde bul bari
tırışkadan yağğ
Bu isimle kesin sektörün en önde gelenlerinden biri oluruz
Marka yok.
Köy işi soğuk sıkım.
Bizde o yok köyüm yok zeytinyağında bile bir tanıdığım yok 😅🥺🥹🤔
Sızma yağlardan uzak dur bence, araştır soğuk sıkım vardır mutlaka.
Markette var bakalim artik birini alacağım
Kendi mahsulümüz tarladan sofraya.. Öyle bir litrelik şişelerle de değil 20 kglık tenekelerle gelir. Tatlıya pastaya bile onu kullanırız.
Balikesirden getirtiyoruz bir tanidigimiz aracılığı ile markalı bir ürün değil
Manisa tarafından alıyoruz genelde. Halam getirir yıllardır. Memnunum.
Çoğu kişi zaten yazdığı bölgelerden tanıdıklığını getiriyormuş
Aynen öyle. Tanidik varsa ege tarafında onlardan alabilirsiniz.
Yok tatildeyken baktim eskiden yollarda olurdu mevsimi degil herhalde göremedim
Doğrudur. Bende mevsimini pek bilmiyorum ne zaman diye.
Edremit'te geliyor.. uygun fiyata bırakırım :))
En son kaça olur 😅😂🤣
Valla ben para vermediğinden baya pahalıya gekiyor.. sana gr mini 50 TL den bırakırım :))
Bedavadan ucuzmuş sagol dayi
Ama ürünü bir gör.. yemeğe koymaya kıyamaz ekmek banarsin.. koyduğum slaata dile gelir.. zeytinler bı böyle yağ olduk ya varolusumuz nirseye değdi diyerek sıkılıiyorlar :))
Ooo afiyet olsun o zaman sana bizim bünye o kadar özellikli sağlıklı şeyleri kaldırmıyor normal zeytinyağı alsam yeterli galiba😅😂🤣
Kendi zeytinyağımızı kullanıyoruz
Ne güzel bizde zeytin yaptık ama zeytin yağı zor onu yapamıyoruz
Neden yapamıyorsunuz
Makinesi mi varmış birseyi varmış sikmak icin buralarda yok
Bizdede toplanıyo fabrikalara götürüp sıktırıyoruz
Evet bizim buralarda köylerde varmış ama oyle yerler ama uzak iste
Yöresel yağ kullanıyoruz
kırlangıç ı dene
Onu hiç denemedim
aslında çok eski 1 markadır mesela Komiliden önce o vardı sonra dar boğaza girdi kapandı 10 yıl kadar önce yine faaliyete geçti en eski z. yağ firmasıydı ve çok rağbet görüyordu denemeni tavsiye ederim
Peki teşekkürler
Van Gogh hayranıyız galiba
Evet cok severim birde salvador dali
çılgın dahi demek evet onun hakkında 1 film izlemiştim daha doğrusu iz bırakmış ressamlar diye 1 dizide ona geniş yer verilmişti goya monet da vinci falan da vardı
Tanidik var ondan aliyoruz
Tariş fiyat performans bence.
Ada rüzgarı.
Kristal
Komili.
Komili