Sevgilime saat hediye almak istiyorum ama erkek saatlerinden anlamıyorum, bana marka/model önerir misiniz? Orta fiyatlı, kaliteli ve şık bir şey arıyorum. Fransa’da yaşıyorum, buradan alacağım
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilime saat hediye almak istiyorum ama erkek saatlerinden anlamıyorum, bana marka/model önerir misiniz? Orta fiyatlı, kaliteli ve şık bir şey arıyorum. Fransa’da yaşıyorum, buradan alacağım
Cevap
7Cevap
Bence sıradan herhangi bir saati al ve verirken durdur ve de ki bir bozuk saattir yüreğim hep sende durur... Şu bozuk saat çalışsa benim için ölüm olur muydu öyle bir şiirdi ya bu daha da etkili olur diye düşünüyorum :) ben duserdim en azından
Cartier (Santos de Cartier / Tank Must): Erkek saati
Merhaba ne kadar bütçeniz var acaba? Ona göre tavsiye de bulunabilirim
Merhaba Fransa’da yaşadığım için euro olarak söyleyeyim 200 € civarı düşünüyorum
Sana söyleyeceğim şunlar olabilir. Tissot bakabilir Hamilton çok güzel bir tercih olabilir. Casionun g shock modelleri olabilir. Grand Seiko olabilir. Biraz daha pahalıdır ama Longiest olabilir.
Tissot PR 100 40 mm nasıl acaba sence alınır mı?
Bende var ondan gayet güzel çok şık bence
Peki sence Tissot Pr 100 mü güzel yoksa Gentleman Powermatic 80 silicium mi hangisini önerirsin
İkisi de aynı mekanizmalı ikisi de aynı marka sadece modeller değişik artık hangisi hoşuna giderse.
Bak sana bir tane model atayım o kadar güzel ki bunu al bence
Tissot Heritage 1938 39 mm
Tamamdır çok teşekkür ederim yardım için
Pariste eyfel kulesinin orada satıyorlar saat
Bana ne kim sık... O begensin
Gues alabilirsin çok güzel sattleri var
Link bırakılabiliyorsa bırakabilir misiniz? hangisini alacağımı pek bilmiyorum da
et et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir hediye fikri seçmişsin, erkeklere hediye alırken klasik ama her zaman hayat kurtaran en şık seçenek kesinlikle saat oluyor 🎁 Fransa'da yaşaman da harika bir avantaj çünkü Avrupa pazarında harika seçenekler var ✨ Şıklık ve kaliteyi bir arada sunan Tissot PRX modeli son zamanların en zamansız parçası, kesinlikle incelemelisin 🛍️ Biraz daha spor bir şıklık istersen Seiko 5 Automatic serisi de inanılmaz karizmatik duruyor 💖 Fiyatlar mağazaya ve döneme göre değiştiği için küçük bir piyasa araştırması yapmanı öneririm. Peki senin sevgilinin giyim tarzı daha çok klasik mi yoksa spor mu, nasıl bir kombinle hayal ediyorsun 🎀