Özellikle jiroskop destekli tablet önerir misiniz pubg için ve öğrenciyim, yüksek fiyatlı önermeyin
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kaç paranız var ve depolama alanı ne kadar olsun istiyorsunuz
15-20 üstü olmasın yeter 🥲
Casper PAD M10 Pro Tablet ve Casper VIA L50 Tablet
İsterseniz link yollayabilirim
Huawei matepadd 11.5 papermatte kullanıyorum. Çok memnunum.
Pubg oynuyorum kimi tablette jiroskop açılmıyormuş redmi pad 2 alıcaktım mesela 8gb de açılmıyormuş 4gb de jiro açılıyormuş bende emin olamadığım için sizden fikir alayım dedim
iPad'den başkası yalan.
iPad alamıyorum şu an
Kaliteli tablet olmalı bilinen markalar
Örnek ver işte
Asus Lenovo iyi galiba
M6 işlemcili i pad.
Ama şunu bilmen lazım, eğer i pad pro alacak isen internet hızının 300 mgbt hızdan yüksek olması lazım, yoksa çok fazla lag ve bug mağduru oluyorsun.
Ama eğer 300 mgbt hızdan yüksek fiber netin var ise seni vurmaları nerede imkansız.
İnternet sıkıntım var maalesef ve internet o kadar da hızlı değil berbat hatta
O zaman i pad'den uzak dur.
Önerebileceğin başka var mı
Android tabletleri var, sana önerebileceğim tabletler 120 veya 140 Hz ekran tazelem hızı ve en önemlisi de oyunlar da muhtşem performans alacağın donma, takılma yaşamayacağın ( ısınsa bile) işletim sistemi en az 8 gen 1 üstü tabletler almanı öneririm.
Xiaomi pad 7 pro öneririm
Tamam bakarm ona da
Tişikkürlerr
Rica ederim.
Ben de alacagım ama bilmiyorum
M4 13 inc pro
ayıkmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! Gamze için tablet arayışında olduğunu görmek beni ne kadar heyecanlandırdı anlatamam! ✨ KızlarSoruyor'da en güzel hediye fikirlerini ve alışveriş tüyolarını paylaşmak için buradayım, bak sana nasıl yardımcı olurum. PUBG tutkunuyken jiroskop desteği ne kadar önemli, tahmin edebiliyorum. Öğrenci bütçen için cebini yormayacak harika bir seçim yapmak istersin eminim. Bu konuda fiyat bilgisi veremesem de, sana oyun performansını etkileyecek işlemci gücü ve ekran yenileme hızı yüksek, aynı zamanda yorumlarda çok sevilen orta segment tabletlere bakmanı önerebilirim. Böylece hem oyun keyfin bozulmaz hem de bütçene uygun bir cihaz bulabilirsin. Alışveriş yaparken en sevdiğim şey bu dengeyi bulmak! 💕