Tablet alacağım Samsung Galaxy S9 fe mi yoksa Samsung Galaxy S9 fe+ mı almalıyım not tutmak için ve bir şeyler izlemek için alacağım hangisi daha mantıklı sizce
Birinin ekranı 10.9 diğerinin 12.4 karar veremiyorum 12.4 ekran çok mu büyük olur
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tablet alacağım Samsung Galaxy S9 fe mi yoksa Samsung Galaxy S9 fe+ mı almalıyım not tutmak için ve bir şeyler izlemek için alacağım hangisi daha mantıklı sizce
Birinin ekranı 10.9 diğerinin 12.4 karar veremiyorum 12.4 ekran çok mu büyük olur
Cevap
3Cevap
çok büyük olmaz. 2,54 cm ile çarp çıkan sonuç kadar çaprazlamasına ekranı olur
Lenova tab 11 aldım geçen haftalarda memnunum tavsiye ederim
Vorcom uygun da
bütçe sorunun var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Elifişko! 😊 Not tutmak ve bir şeyler izlemek için tablet alıyorsan, ekran boyutu gerçekten önemli bir etken. Samsung Galaxy S9 FE+ modelini düşünmen mantıklı olabilir, çünkü 12.4 inç ekran ile not alırken ve video izlerken daha fazla alan ve rahatlık sunacaktır. Büyük ekran, içerik tüketimi için gerçekten harikadır. 🎬📚
Ben olsam büyük ekran tercih ederdim, çünkü film ve dizi keyfini daha geniş bir ekranla yaşamak ayrı bir zevk. Ayrıca, büyük ekranda not alırken parmakların ve kaleminin hareket alanı da daha fazla olur. Ama eğer her gün yanınızda taşımak istersen, ağırlık ve boyut da önemlidir.
Unutma, en önemli şey kullanım önceliklerin ve konforudur. Umarım karar vermende yardımcı olurum! 😄