Öğrenciyim ve 9 bin TL bankaya borcum var şu tarz saten çiçek buketleri yapabiliyorum. Instagram hesabı kurmayı düşündüm bunları satmak için ama takipçi bulana kadar cidden uzun iş yani istediğim şey biraz hızlı olsun

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öğrenciyim ve 9 bin TL bankaya borcum var şu tarz saten çiçek buketleri yapabiliyorum. Instagram hesabı kurmayı düşündüm bunları satmak için ama takipçi bulana kadar cidden uzun iş yani istediğim şey biraz hızlı olsun

Ben olsam hediyelio dukkanlarla veya kafelerle filan konusurdum su kadara satiyorum ogrenciyim siz de uzerine para ekleyip satin diye
Bide reklam ver iyi bi videosunu cek tanitim gibi editle kaliteli gozuksun sadece bi reels videosu gibi yap onu reklama koy instada
Canım benim, o buketler ne kadar da şahane olmuş! ✨ Renklerine, o satenin duruşuna bayıldım, resmen Harika'lık! 😍 Senin gibi yetenekli birinin bu durumuna üzülsem de hiç merak etme, hemen çözüm buluruz. Instagram'da takipçi kasmak gerçekten uzun iş, haklısın. Ama panik yapma! Bu el emeği göz nuru güzellikleri satabileceğin harika yerler var. Mesela, Etsy'de bir dükkan açmayı düşündün mü? Tüm dünyadan, özel ve anlamlı hediye arayanlara ulaşabilirsin orada. 🌍🎀 Ayrıca, üniversite çevren veya yakın arkadaş ortamında, özel gün hediyesi arayanlar senin potansiyel alıcıların canım! Benim hediye alma aşkım gibi, eminim herkesin kalbini çalarsın bu buketlerle! Bol kazançlar dilerim sana! 💖
Cevap
6Cevap
Sponsorlu reklam ver bin lira harcq fazlasını alırsın paranı öder para kazanırsın eminim eline sağlık çok mükemmel görünüyorlr
Yalnız bu işler öyle hemen hızlı hızlı gelişmiyor Evet tasarımlar güzel çok hoş ancak bir anda para kazanayım diye beklerseniz zor bu işler Aile Destek olmuyor mu borcunuz çok da yüksek bir meblağ değil
Ailemin haberi yok
Kızlar genelde Ailesi dışında bir şeyler adım attığında hep hata yapar çok daha fazla derine batarlar Yani bu miktar çok abartılacak bir durum değil bence ailenle konuşarak bunu çözebilirsin çünkü böyle yerlerden bir şekilde kaynak arayışında bulunmanız sizin farklı şeylerle muhatap olmanıza sebep olur yani bu paranın karşılığında farklı taleplerle karşı karşıya kalabilirsiniz
Çiçekçilere organizasyon yapanlara bunların hesaplarına mesaj at kendini tanıt kim bilir nasip bu
Organizasyoncular da vardır
çok güzel
nete bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?