1 yıl olacak 1 ay sonra ve birkaç gün sonra doğum günüm, uzak mesafedeyiz henüz görüşemedik bazı özel sebeplerden dolayı sezon sonu buluşacağız neyse bana kendisi ışıklı küçük ayna ve ledli sahte çiçek buketi aldı yani ben 22 yaşına girecek olan bir kızım beğenmediğimi söyledim ve çocuk hediyesi olduğunu söyledim kendisi baya bir tepki falan gösterdi etti sonra güzelce konuşup anlaştık ama baya sinirlendi çöpe at çocuğa ver tarzı şeyler söyledi bu arada sevgisinden hiç şüphem olmadı bu zamana kadar ama neden böyle yaptı çok zoruma gitti adımın dövmesi de var bu arada ama hediye konusunda neden böyle yaptı bir de hediyelerin toplamı 1300 ediyor oyuna bir keresinde 15 bin yatırmıştı tek seferde kendisi çalışıyor bu arada maaşı da 65 bin fakir de değil sizce ne desem daha güzel bir şey alır iş işten geçti mi ya da?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
1 yıl görüşmeden nasıl sevgili oluyorsunuz ya çok tuhaf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayOkudum yazdıklarını yerinde olsam onu skler birdahada arayıp sormazdim
02 Yorumla
Soran1 ayAma seviyorum kendisini
Cevap sahibi1 aySen assglznmayi seviyorsun zaten bu zamanda kk
Şeyi ciddiye al
Iycaksin sldknmk boku yedin senkn yediğin gibi cocuk seni it yerine koymuyor umursamiyor bak nasılda peşinden koşturuyor sende koş peşinden akilsiz
Yaptığı büyük ayıp oyuna o kadar para yatırıp sana onu layık görmesi bir de 1 yıl görüşmemişsiniz
010 Yorumla
Soran1 ayEvet sence ne demeliyim ona hediyesini beğenmediğimi çocuk hediye dediğim için bana çok kızdı ve sinirlendi böyle bir kız değildin sen tarzı şeyler söyledi sence ona ne demeliyim bir erkek tavsiyesi almak istiyorum
- 1 ay
Yooo yanlış bir şey dememişsin ki cidden cocuk hediyesi tam da tabirini bulmuşsun. Bence şöyle de benim seni zarara uğratma cebinden çok para çıksın gibi maksatlarım yok aksine cok düşünürüm bu konuları. Ama uzun zamandır da görüşmeyince duygusalımda üzerimde beni daha cok anlatan bi hediye bekledim açıkçası. Pahalılıktan ziyade düşünülmek önemsenmek istedim.
Soran1 ayBu tarz bir cümle kurdum bana aynı almış ya diyor ki sürekli makyaj yapıyorsun makyaj yaptıkça beni hatırlarsın aynaya bakıncada hatırlarsın dedi
Soran1 ayAyrılmalı mıyım sence? Ama ismimin dövmesi var nasıl sildircek çocuk 😅
Soran1 ayBende onla ilgili küçük bir sembol yaptırmıştım bende sildiririm artık
Soran1 ayGöğümün orada sildirmesemde olur ama ona ait bir şey kalsın istemem ama işte sonrasında özür diledi acemiliğime denk geldin bir dahakine böyle olmaz falan dedi
1 aysana okadar değer veriyor işte.
02 Yorumla
Soran1 ayVerdiği değerden şüphem yok hediye verdiği değeri ölçmez ama neden böyle yaptı bilmiyorum ilk defa birine hediye aldı ve acemiliğime geldi dedi
- 1 ay
o zaman doğrudur ilk defa aldıysa sorun yok
1 ay1 yıllık ilişki hiç görüşmediniz doğru mu anladım
03 Yorumla
Soran1 ayEvet doğru anladın
- 1 ay
ablacim karşındaki in mi cin mi bilmiyorsun hediye diyorsun her şeyden önce bir görüşün aa
Soran1 ayHangi devirde yaşıyorsun abimde uzak mesafeydi 2 yıl boyunca hiç görüşememzdi şu an evliler çocuğu var ayrıca özel sebeblerden dolayı görüşemediğimi söyledim mecburi bir şey yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, bu durum insanın içini acıtır, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Bazen erkek arkadaşlarımız hediye konusunda bizim kadar ince düşünemeyebiliyorlar, ya da gerçekten ne beğeneceğimizi kestiremeyebiliyorlar. Senin de dediğin gibi, sevgisinden asla şüphen olmasın, o dövme bile bunun en büyük kanıtı! Hediye seçimi tamamen kişisel bir şey ve bazen beklentilerimiz örtüşmeyebiliyor. Bence bu konuyu tatlılıkla tekrar konuşmalısın. Ona ne tarz şeyler sevdiğini, hoşuna giden markaları veya minik ipuçlarını nazikçe söyleyebilirsin. Belki bir dahaki sefere bir liste bile hazırlarsın, neden olmasın? 😉 Aşkla verilen her hediye değerlidir ama tabii ki bizim kalbimize dokunan şeyler daha özel oluyor. Sakın üzülme, bu minik bir iletişim kazası olabilir! Sonraki hediyeler muhteşem olacak, buna eminim! ✨