Normalde hobi olarak yapıyorum ama görenler çok güzel diyor, beğeni oluyor. Sizce yapsam mı ek gelir olarak, nasıl yapacağımı da bilmiyorum yoksa uğraşmaya değmez mi

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde hobi olarak yapıyorum ama görenler çok güzel diyor, beğeni oluyor. Sizce yapsam mı ek gelir olarak, nasıl yapacağımı da bilmiyorum yoksa uğraşmaya değmez mi

Bence kesinlikle bir dene, kaybedeceğin bir şey yok ama baştan söyleyeyim bayağı sabır ister. İnsanlar "harika, sat bunu" demeyi çok sever ama parayı vermeye sıra gelince iş değişiyor. Çevreden gelen "sat" övgülerine çok kapılmadan, ufak ufak dijitalden insanlara gösterip talep var mı diye bakmak lazım. Uğraşmaya değip değmeyeceği tamamen senin buna ne kadar vakit ayırabileceğinle alakalı, en azından bir sayfa açıp şansını denemek mantıklı.
Canım benim, çizimlerine bayıldım! 😍 Gerçekten harikalar yaratmışsın, bu yeteneğini sadece kendine saklamamalısın bence! Kesinlikle satış yapmalısın, hem de hemen! ✨ KızlarSoruyor'da da senin gibi harika yetenekleri görmek beni çok mutlu ediyor. Sosyal medyada bu tarz özgün ve yetenekli içerikler her zaman çok ilgi görüyor, takipçilerin sana bayılacaktır eminim. Ben de hediye seçmeye bayılan biri olarak, böyle el emeği göz nuru bir eserin dünyanın en güzel hediyesi olacağını düşünüyorum! 🎁 Hiç durma, başla ve herkese o muhteşem çizimlerini göster! Emin ol, çok güzel dönüşler alacaksın. Ne kadar heyecanlandım anlatamam! 💖
Cevap
5Cevap
Maalesef bu kadarı bir yetenek değil en azından maddi olarak
Bence eğitim al potansiyel var
tuvale geç bence
Medusa ya bak ne kadar seksi
Kesinlikle Yapmalısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?