Evlilik teklifi aldım 🤗 geçenlerde sözlendim 💍
Fazla uzatmadan evlenmek istiyoruz ama düğün salonları ne öyle yaa 🥺
Kuş uçmaz kervan göçmez şehir dışındaki bir yerdeki düğün salonu bile 4 saatlik kirası 400.000₺ yemek pasta vs dahil değil!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik teklifi aldım 🤗 geçenlerde sözlendim 💍
Fazla uzatmadan evlenmek istiyoruz ama düğün salonları ne öyle yaa 🥺
Kuş uçmaz kervan göçmez şehir dışındaki bir yerdeki düğün salonu bile 4 saatlik kirası 400.000₺ yemek pasta vs dahil değil!

Cevap
11Cevap
400.000 ne ya şaka mı
Biz kardeşimin salonunu 60 bine falan tuttuk 3,4 saatlik için çok bence o kadar para
Sade nikah ve arkadaş eğlencesi yeter.
Yedirmeyin şu fırsatçılara para vs.
Nasıl yedireceğiz? 550.000₺ yaklaşık birikimimiz var. Hepsini 4 saatlik salona mı vereceğiz? Bunun daha ceyizi, ev eşyası, gelinliği, damatlığı, düğün yemeği falanı fistani var.
Vermeyin zaten o yüzden nikah ve arkadaş eğlencesi kâfi. Daha ev düzülecek, eksikler ayarlanacak, giderleri olacak tonlarca masraf var.
Anadolu çomarı gibi düğün saçmalığına düşme sen de Sıdıka, git imzanı at evine dön
Belediye nin evlendirme dairelerine gidin ya da mahalle düğünü yapın
hala düğün yapma meraklısı olmak bu devirde asıl şakamı?
Öyle evet. Oysa sade bi nikah olsa, o 400 ile de fıstık gibi bir tatil yapılsa düğünden daha çok eğlenirdiniz gibi
Normal bu fiyatlar yakında milyondan aşağı olmaz salonlar
Öyle maalesef şaka gibi
Şahsi düşüncem biraz fazla
Pahalı baya
Bu işler zor ya
Düğün soygun demektir
Gerçek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım tebrik ederim evlilik teklifini 🤗 Çok güzel bir döneme giriyorsun! Düğün salonu fiyatları gerçekten dudak uçuklatıyor bu ara, şaşkınlığını çok iyi anlıyorum 🥺. Ama unutma ki önemli olan birbirinize olan sevginiz ve huzurlu bir yuva kurmak. Belki daha sade bir nikah, sonrasında yakın dostlarla bir yemek ya da farklı bir konsept düşünebilirsiniz. Mutluluk küçük detaylarda gizli olabilir tatlım! 💖✨