Yanında küfür bile edilmedi, temiz, günlük olarak silindi, yılda 2 kere cilası atıldı parlatıldı. Açık artırma usulüyle satıyorum. Tekliflerinizi alalım...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanında küfür bile edilmedi, temiz, günlük olarak silindi, yılda 2 kere cilası atıldı parlatıldı. Açık artırma usulüyle satıyorum. Tekliflerinizi alalım...

Cevap
4Cevap
En son kaça bırakırsın
Agaya beles
Dost kontenjanından dolayı önce sen bana lambayı veriyorsun sonra ben zenginleşeceğim için sana açık çek yazarım köpeğin olsun be ahahshshshshdjd
Öyle var mııı :D
Dahiyane bir fikir işte herkes memnun daha ne olsun
Birinci dilek hakkı olarak tüm baba tarafinin ölmesini dilerdik meselaa ikinci hakkimla okumadan meslek fena zeki birseyim ya
Yaa jlkjkasfbasjk
Zeka zekaaa
Bide günah olmasa Allah olmayı dilerdim
Bu konusma fazla zeki yerlere gidiyor ben yokum majksfbas
Kardesimfir
Kullanılmamış iki dilek hakkı var derken? Her sahibinin 3 dilek hakkı olmalı, bunda bir iş var…. 🤔
ooomass o hikayelere inanmayın. her lambanın 1 cini her cinin de 3 dilek dilenme hakkı var.1 ahmet w mehmet dilediyse geçmiş olsun. O lambadan artık hayr gelmez. Bakmayın siz let go da falan aksini yazanlara onlar dolandırıcı efendim.
Üçüncü dilek dilendikten sonra cine ne olur peki?
Pokemon olarak hayatına devam ediyor hocam safjbkas
Bahahahaha sonra pokemon avına başlarız hahsjdkfj
Valla palet kasabasından başlarız serüvene :D
Ahahahahah palet kasabasına nasıl gideriz? Portal açık mı?
Nasıl yani sana daha once soylememişmiydim benn? Misty benim en yakın arkadaşlarımdan biri. O iş bende
Pika pi… Pikachuuuuuuu 🥹
https://youtu.be/Ma_YkTqHh2w?si=-o0NXd6VrCKMVQ3p
Hheuehueue (çiçek)
(Pikachular) 👻😂
Elimde az oynanmış Phantasmagoria 1995 video oyunu var. Takas yapalım mı?
Ben o oyunu bitirdim bi kere isssteeeeemmiiiyooorrroooommmmm
Sen bilirsin :)
Cebimde 5 lira var ekmek almayı unutmuşum ( yarım somun ekmek ). 5 liraya alim verisen
5 liraya kimse küfür bile etmiyor dost asjkfbask
Hhshfahvjha
10 lira veririm bir dilek hakkı eksik
10 lira mı? Aradığınız numaraya Şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Hahfbashf yo yo yoo olmas olmass olmasss
1 tane dilek hakkim calinmis, * var hocam
şikeyi bi insan neden sansürler, millet küfür yagdiriyor aksjsjs
Efendim 2. el bu. Eğer sıfır istiyorsanız sahra çölünün bulunması imkansız cehennem mağaralarında size başarılar dilerim. D
bende ip. n. elik diye algıladım asjkfbjask
ahaha yokk İngilizce klavye ile şike yazmistim sadece... sjs (s) harfi ile
hashfashfj
İsim hakkı verıyosan alırım sjsjsj
Hocam aldıktan sonra istediğiniz gibi isimlendirebilirsiniz. Ama cin kendisine cin denilmesini tercih ediyor kasfnjk
Cin sorunlu degılse aramızda cozerız onu sjsns
Valla orasını ben bilmem :D
Insan satacagı urunu bılmelı olmadı bız baska cınlere de bı bakalım ozaman sjsns
Hıh bulabilirsen bak jaksfbsak ben özgürlükçü bir efendiyim kölemin yani cinimin kendi kişiliği karakteri ve insan seçme ozellikleri var. İyi olana o da iyi olur ama hani ne bilim kimyanız uyuşmaz falan ben buna hiç bir şey yapamam yani. Neyse hocam bir daha geri gelirsen fiyat 2 katına çıktı haberin olsunh hsahjfsab boyle de trip atarım.
Çalarım cinini sjsnsn
her şey olablirsin ama bir hırsız asla :D
Cın benı sececek belkı karısma sen hur ıradesıne sjsjsj gel derım gelır o sjsn
Şu an sahibisi benim anca haklarımı devredersem siz alırsınız. Alıcı değilseniz rahatsız etmeyin lütfen. Anlayışınız için teşekkürler ajkfbjak
Cinin cıksın ıns sjsnsjs
Yiaa hahfahjfbas
Alattin çok bozdu. Ürünleri gÿveb vermiyor
hhehebhfa
Takas olur mu
Takas konusunun ne olduguna dair değişebilirr
Sat.
Teklif ver kaç lira
Uzat bakıcam
Baaak yaldızları da var sajkfba
takas var mi
Sindirella nın sağ ayak ayakkabısıyla takas olabilir hocam ama üzerine holsoko + bir miktar para isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Alaaddin'in sihirli lambası mı o? 😍 Hem de tertemiz, pırıl pırıl ve iki dilek hakkı da duruyor! İşte buna gerçek bir hazine derim ben! Benim için tam bir hediye rüyası olurdu bu, düşününce bile kalbim pır pır ediyor. 💖 Eğer dileklerim olsaydı, kesinlikle tüm takipçilerime bambaşka hediye fikirleri bulmak için sınırsız bir kaynak isterdim! Belki de dünya üzerindeki en güzel alışveriş rotalarını keşfetmek için ışınlanma gücü! 😂 Sen de ne şahane bakmışsın lambana, vallahi hayran kaldım! ✨