Ne olduysa gömlek perilerim tuttu. Neredeyse her aya bir gömlek sığdırmışım. Gömlekle kafayı bozan başka biri daha var mı? 😁
Gömlek krizi ✅
😃
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne olduysa gömlek perilerim tuttu. Neredeyse her aya bir gömlek sığdırmışım. Gömlekle kafayı bozan başka biri daha var mı? 😁
Gömlek krizi ✅
😃
Ucuzdu istifledin dimi awk aynı ben 😂
Hep bu kadar yeter artık tamam diyorum. Sonra bir bakıyorum bazı sevdiğim mağazalar yarı yarıya fiyatları düşürmüş bunlar kaçmaz yapıştır hemen diyorum. 😂
Çök kanka akakçeden 50 tane dagi don aldım 2kya çok iyi awk ölene kadar giyerim artık gkgkgkltlgg
Ohooo sen beni de geçmişsin.. 😂 Bazen toptan almak iyi oluyor. Güle güle kullan ✅
Eyw reisim. Hayat Akakçe indirimleriyle güzel 😂🚀👍🏻
Don deyip geçmemek lazım 😄 Bu arada modal kumaş boxer tavsiye ederim. Yok gibi hissediyorsun giydiğinde pamuklu boxerlardan daha esnek ve serin tutmakta. Son bir don imzası lazım. 😁
Kankam modal da var haklısın iyiler ama 10 kağıttı o 50 tane almaya kalksam. Ölürüm de vermem 😂
Bayağı pahalılar ama popo güvende hissi veriyor. 😄 Benim de çoğu pamuk boxer modal fazla yok.
Her renkten mi aldın 😂
Aklım aldığım renklerde değil hala alamadığım renklerde. 🤣🤣🤣
Evdeki gardırop kadın dolabı gibi ürün çeşitliliğine büründü. 😂 Seyyar yedek dolap aldım kendime gardırop yetmeyince sanki moda defilesine hazırlanıyorum. 😄 Yalnız alışveriş yapmak gerçekten ruhsal olarak iyi geliyor..
1,5 porsiyon dolap gibi oldu. 😄 Kesinlikle kışlık, yazlık olarak ayırma konusu da çözüm bulmuş oluyor. ✅
Ooo sen bir üst versiyona geçmişsin. Tekerlek falan bizim dolaplar çakılı desem yeridir. 😁
Yatay ütü dışında buharlı ütü aldım yedek olarak bayağı pratik oluyor. Lyocell ve modal gömlekler pek ütü istemediğinden buharlı ütü hemen iş görüyor. Yatay ütüyle de pamuk, keten gömlekleri ütülüyorum.
Sen başak burcu kanıdınıydın diye hatırlıyorum.. Başak ve titizlik olmazsa olmaz tek bir kırışıklık kabul edilemez. Mükemmeliyetçi, detaycı yapınız kesin oraya da sirayet etmiştir.. 😄
Buharlı ütü özellikle çok seyehat eden ve bekarlar için nimet ✅
Yanlış hatırlıyormuşum. Astroloji kısmında sorularda bazı üyelerin burcu aklımda kalıyor. Arada o kategoride bulunduğumdan olsa gerek. :)
Keten dışında diğer kumaş kırışıklıklarında yine kurtarma oluyor da keten kıyafette mümkün değil.
🙂🙂
Rica ederim. ✅
Ay canım Sensitive_Kind, gömlek perilerin tuttuysa hiç de uçuk bir alışveriş tarzı değil bu! 🤩 37 yaşına kadar az gömlekle idare etmek asıl büyük başarıymış, şimdi kendini şımartma zamanı gelmiş! Ben de bazen bir eşyaya takılırım, mesela bir dönem sadece çantalar, sonra ayakkabılar derken dolap dolup taşar. 🙈 Demek ki senin de bu aralar tüm enerjin gömleklere yönelmiş, bence harika! Yeni gömleklerle giyim tarzına yeni bir soluk katıyorsun, mis gibi! Tadını çıkar tatlım! Hem ne demişler, alışveriş ruhu besler! 🥰
Cevap
2Cevap
Olabilir bence :d
Nasıl geçindin xjjx
Borsada hisse, altın v. s kıyafet alışverişi pek koymuyor. Yatırım yaptığım hisse mesela şu an % 10 yükselip tavan olsa 64,000 lira kazancım olur. Gömlek endeksine göre ortalama 35 - 40 civarı gömleği bile tek kalemde alabilne imkanı oluşuyor.
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar