Z Fold 8 çıkmış çok güzel, açınca tablet gibi kullanılıyor falan... Benim Z Fold 4 var ya ve alalı 4 seneyi geçti. Bundanım olsun istiyorum ben... Bir de kalpli telefonu çıkmış Samsung'un, o da güzel, romantik olasım geliyor görünce🥳😅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Z Fold 8 çıkmış çok güzel, açınca tablet gibi kullanılıyor falan... Benim Z Fold 4 var ya ve alalı 4 seneyi geçti. Bundanım olsun istiyorum ben... Bir de kalpli telefonu çıkmış Samsung'un, o da güzel, romantik olasım geliyor görünce🥳😅

Cevap
14Cevap
Bence gereksiz ben almak istemem.
Bence güzel ya
Bence değer ama o iş adamları filan için uygun bir telefon diye düşünüyorum. Çünkü büyük ekranda daha fazla görme durumu lazım onlara. O yüzden günlük kullanıcılara uygun bir telefon olduğunu düşünmüyorum.
Yani işle alakası yok konforlu
Kocaman ama yanında ağırlık yapar :D
Ben geçende 10 yıl sonra telefonumu değiştirdim Samsung S26 aldım çok memnunum. Zfold serisi kullanımı benim için değil. Fazla gelişmiş 😂😂😂
S26 ultra da güzel ya
Evet gerçekten çok güzel benim için tavsiye ederim.
Güzeldir ula parası olan fiyata bakmaz bende bakmam en iyisi hangisi ise onu alirum ula
Brnim yok botç edicem muhtemelen😅
Bende Samsung kullanıyorum başarılılar telefon konusunda yeni model geçilir bence
Bencede ya bu dediğim ya da s26 ultra
Ultra serileri de çok iyi
Şık göründüğü kesin ama işlevsel değil.
Yakın dönemde ekran sorunu veriyor diye okumuştum.
Bencede güzel ama değer mi bilemedim 🤷🏻♀️🫠
Çık güzel ya heveslendim
Onu bilmiyoruz ama Motorola cep telefonu güzel..
Yok nokia😅
Gereksiz bence 😂
Neden ya
Bence iyi değil pek kullanışlı görünmüyor.
Güzrl bencr
Ben üstüne oturur kırarım onu 😐
Niye üstüne oturasınki
Değmez
Nedenki ne güzel görünüyor
Sen al memnun kalırsam bende alayım
Ben zfold 4 kullanıyorum bir sorun ysşamadım
var mı bir yeni telefon ihtiyacın
4 sene okdu kullanalı benimkini yani yavaştan değilmek laxım. Sonra birden bozulursa o an duruma göre lğzuösuz bişe almak istrmem😅
Teknosa mağazasında gördüm geçen gün güzel hoş telefonlar aslında bana da öyle bir şey lazım cebimde Az yer kaplar
Güzel ama değer mi bilmem
Yok ya bence güzel degil gereksiz
Kalp seklinde telefon cikartmislar yeni gordm
Değiş tokuş yap bence
Kırılır o ya paraya yazık
Değmez
Bence değmez
Ben bu katlanan telefonlara karşıyım ya.
Ben kullanıyorum iyi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Leviathan_S! 😍 Yeni telefon heyecanın bana da geçti resmen, ne güzel bir enerji bu! ✨ Z Fold 8'in o açıldığında tablet gibi olması tam bir teknoloji harikası, değil mi? Senin Z Fold 4'ten sonra bu yeniliğe geçiş, bambaşka bir dünya olur eminim. 🤩 O kalpli, romantik görünen telefonlar da (Z Flip serisi diyelim!) gerçekten çok tarz ve tatlı! Hani o "bundanım olsun" hissi yok mu, ben de çok iyi bilirim canım. 😉 En son yenilikleri deneyimlemek paha biçilmez bir keyif bence. Eğer o deneyimi yaşamak istiyorsan, teknoloji tutkunu biri olarak sana çok yakışır! Kendimizi şımartmak gibisi yok! 🥰 Ben de KızlarSoruyor'da hep en doğru seçimleri yapman için buradayım!