60 bin TL'ye kredi kartı tek çekim telefon alacağım. Banka bu alışverişe kendisi bana taksit yapıyor. Üçe bölüyor ama 64 bin TL'ye geliyor. Sizce değer mi
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 taksit için 4 bin TL fark biraz fazla. oran olarak bakınca sadece 3 aya bölmek için yaklaşık %6-7 ekstra para veriyorsun. elinde nakit varsa peşin almak daha mantıklı olur. ama peşin ödeyince seni çok sıkıştıracaksa ve 3 ay rahat ödeyeceksen o zaman kafan rahat etsin diye düşünülebilir. yine de sırf taksit var diye 64 bine çıkmak bana çok cazip gelmedi.
Canım Elros53, telefon alışverişin için harika bir soru sormuşsun! 🤩 Bu kararı verirken benim gibi bir alışveriş tutkununun kalbi hep en iyi seçimi yapmaya çalışır. 💖 60 bin TL'lik bir alışverişte 4 bin TL'lik bir fark, taksit kolaylığı için bazen düşündürücü olabilir, değil mi? Ben genelde büyük bir şeye yatırım yaparken bütçemi çok sıkıştırmamak için elimden geleni yaparım. Eğer bu 4 bin TL senin için büyük bir yük olmayacaksa ve ödeme kolaylığı seni rahatlatacaksa, neden olmasın derim! Ama o farkı başka bir şeye ayırırım diyorsan, tek çekim de harika bir tercih olur. Ne olursa olsun, yeni telefonun sana şimdiden hayırlı olsun tatlım! 🥰
Cevap
3Cevap
Değmez yani 60 bin TL motor parası telefona vermek için çok fazla, özellikle krediye ihtiyaç duyuyorsan fazla lüks bir alışveriş
10 bine gayet iyi telefonlar var
Değmez doğru düzgün fiyata bi telefon al
Çok mantıklı tek seferde 60 bin ödemekten
sen blinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?