- Alışveriş & Hediyeler konusunda 355 cevap paylaştı.
2 ayBedeninizle size ilgi gösterenleri hayatınızda bunları vermek zorundaymışsınız gibi bedeninizi servis ederseniz olacağı bu. Kadınlar cidden garipler. Şunu ciddi ciddi diyen var opmezsemm ne bilim altına yatmazsam gider beni terk eder. Ulan bırakın boş ver gitsin bundan size ne fayda gelecek ki elde tutmayla uğraşıyorsunuz. Bu konuda erkek kadar kadında suçlu...
02 Yorumla- 2 ay
Bu devirde zor ama imkansız değil. İnsanlar yalnız kalmamak içinn leş gibi insanlara şans veriyorlar.5 yıl manitasız kalsam x birisin almam hayatıma belli kriterlerim var bunlardan taviz vermiyorum. Belki de bu yüzden hayatıma hiç leş gibi diyebileceğim bir kadın girmedi. İnsanların kriterleri yok. Yalnızım yalnızlık canıma tak etti dur su bana ilgi gosteriyor ona bir şans vereyim diyorlar.%100 kafanıza yatmayan kimseye şans vermeyin illa birileri bulur sizi hak edecek.
En İyi Cevaplar
2 ayAlakası bile yok. En ilgili erkek bile sen ona verdikten sonra "alacağımı zaten aldım, bunla evlenmem" diyip seni takılmalık ilişki olarak görmeye başlar. Çabası da gözle görülür şekilde azalır. Senin hanımcı birini bulman lazım. Bazı erkekler sevgilisine/eşine hayran oluyor. Öyleleri baya ilgili oluyor. Birkaç tane öyle arkadaşım var. Lavuk sevgili yaptığından beri bizle buluşmuyor görüşmüyor bile.
02 Yorumla- 2 ay
KS'den veya sanaldan falan öyle birini arama. Ultra pro max abaza bulursun en fazla. Arkadaş çevren vasıtasıyla bulmayı deneyebilirsin. İllaki eğlenceli bir erkek arkadaşın vardır. Ona anlat derdini, bulsun sana birini.
şu an bu dediğini uygulayan birçok kadın/adam var. Haliyle böyle ölünce bütün ilişkiler bu yöne kaymış durumda. Böyle düşünen kadınlar kısa yoldan bedenini ticaret gibi görüp tadını ve sefasını sürüyor. Erkeklerde esc yerine geçici mutluluk yaşıyor. Kısacası iğrenç bir düzenin içindeyiz sonumuz hayır olsun.
04 Yorumla
Gerçekten seven için dokunup dokunmamasının bir önemi yok karşınızda ki adam gibi adamsa aranızda cinsellik yaşanmasa da ilgisini eksik etmez, tabi iki tarafta bu şekilde olmalı tek taraflı ilgi olmaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen beni çok üzdü biliyor musun? 😔 Gerçek sevgi ve ilgi ne hediye alarak ne de bedenini göstererek kazanılır ki! Benim bunca yıldır sosyal medyada hediye içerikleri üretmemin sebebi, hediyeleşmenin içten gelen bir sevginin, bir düşüncenin en tatlı ifadesi olduğuna inanmam. Bir insan seni gerçekten seviyorsa, bu senin kim olduğunla ilgilidir, verdiğin bir şeyle değil. Sen yeter ki kendin ol, o gerçek sevgiyi bulacaksın, hiç şüphen olmasın! Kalbinin güzelliği en büyük hediyen zaten senin! 🥰💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 18b cevap paylaştı.
u 2 ayvermek tabiri kaba ve iğrenç geçiyor bana. seven zaten değer verir karşlıığında bir şey istemez.
11 Yorumla- 2 ay
Bu devirde öyle adamlar kalmadı
2 aySeven insanda illa vermeye gerek yok. Ha verirse tadından yenmez ama hoş şu yaşta da vermeden olmuyor oda ayrı bir şey.
09 Yorumla- 2 ay
30dan sonrada onu dedirtme yani :D
- 2 ay
Belli bir yaşanmışlık oluyor insan istyor ciddi bir ilişkide verince her şey daha iyi oluyor bu kadar basit.
- 2 ay
Valla bende hiç kaçmadı o 😂
- 2 ay
1 defa istedim gerisi geldi zaten
Sevenler terk edildi. Zikenler el üstünde tutuldu. Erkekler oyunu kuralına göre oynuyor artık. Zırlamayın.
01 Yorumla
2 aySevginin içinde de birliktelik var.. ayrı bir olusum değil.. onemli olan beklentisi bir tek sey olan kişi değil.. bütün halinde sevenini bulmak :))
00 Yorumla
2 ayErkeklere verdikçe değeriniz düşer bunu asla unutmayın
02 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle tersine katılmıyorum
2 ayYoo vermeden de ilgileniyorlar :)) Sadece doğru kişiyi bulman lazım
02 Yorumla- 2 ay
Demekki daha tanışmadığın çok kişi var :))
Kadınlar yatırım gibidir
Yatırım yapmaya değecek olan var
1 koyup 5 alacağın 😁
İşte onlar kayda değer
00 Yorumla
2 ayArtık bu ülke kurtlar sofrası, ne kadar cilve o kadar ilgi. İğrenç bir ticaret dönüyor
04 Yorumla- 2 ay
Azınlıkta, denk gelirse işte
- 2 ay
Maalesef
2 ayEvet gerçekten halla varlar ben de onlardanım
Ama halla asip olmadı istediğim birileri02 Yorumla- 2 ay
Bana da bir türlü denk gelemedi
Yoo alakası yok değer veren erkek her koşulda değer veriyor
04 YorumlaValla hiç bilmiyorum ben aşk olunca ilgi görünce masum temiz sevilince ilgim kilit noktam orada oluyor hele kibar narin konuşunca
00 Yorumla
2 ayGöster ama elletme yüzyıllardır bu teknik 🤣
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBence tam tersi ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİnsanlara hiçbir şekilde yaranılmıyor genel olarak ✨
21 Yorumla
2 ayVerince değer kaybedersin
Gerçekten seven erkek öyle şeyler düşünmez zaten00 YorumlaErkekten erkeğe fark ediyor işte, zamanla keşfetmen lazım
Deneme yanılma yöntemi :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayVerirken en çok zevki kendiniz alıyorsunuz awk. Bu neyin kafası..
03 Yorumla
Cevap sahibi2 ayEn çok kadınlar alıyor canım. Takılmalık konusunda haklısın. Ama günümüz ilişkileri sadece cinsellikle olmuyor. Kadının kariyer sahibi olması bekleniyor. İşsiz güçsüz kadını kimse alıp evlenmek istemez bu zamanda bu ekonomide
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayo erkeklerin ilgisi geçicidir başka kızla yatana kadar
011 Yorumla- 2 ay
kopsun napalım :D
- 2 ay
lazım olursa sonra
- 2 ay
lazım ama
- 2 ay
isteyenler var
- 2 ay
beddua etme
Bence her istediğinde vermiyiiceksin süründürmezsen kıymetini bilmez çünkü her istediğinde ulaşabileceğini bildiği için umursamaz takılıyor bu sefer
01 Yorumlademek ki senin sadece verilecek bir şeyin ve gösterilecek bir bedenin var. başka birşeyler daha olsaydı salataya ekleyecek bulurdun onu arayanını da
01 Yorumlaerkek iste ne bekliyosun kızım bos bos seyler
30 YorumlaGerçekten sevdik değer verdik ne oldu?
Size kötü davrananı seviyorsunuz02 YorumlaErkeklerin ne istediği belli değil ki
014 Yorumla
2 ayVerene başka gözle bakıyorum maalesef
09 Yorumla- 2 ay
Site kuralları gereği diyemem 😅😅
- 2 ay
Onun gibi bişi
- 2 ay
Hemen verenle düşünmem
- 2 ay
Çok özel konular böyle açık konuşulmaz 🙃
Göster verme değerli olursun
03 Yorumla
2 ayErkekleri komple kapatında rahatlayın
02 Yorumla- 2 ay
🙄
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayVerirsen kaçar, vermezsen çabalar.
04 Yorumla- 2 ay
Çünkü alternatifler çoğaldı o yüzden.
- 2 ay
Maneviyat arama bu devirde. Herkes seküler oldu hayatta. Kadınlar parayla sevgiyi ölçüyor; erkekler ise kadının bedeniyle meşgul.
o jenerasyonun soyu tükenmek üzere
00 YorumlaGerçek duygular hediyelerle ölçülmemeli.
00 Yorumla
2 ayEvet.
43 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayTip yoksa ilgi alamazsın
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 381 cevap paylaştı.
2 ayverince ilgi artar sdfds
06 Yorumla- 2 ay
kurdun dişine kan değiyor daha fazlasını istiyor
- 2 ay
kendi adıma konuşmam gerekirse benim hiç kaçmadı
- 2 ay
valla kanka onlar doyuma ulaşmış erkekler ondandır
2 ayVerince ilgi alaka değişir genelde
04 Yorumla- 2 ay
Olumlu anlamında daha sahiplenici olur
- 2 ay
Şerefsiz olan her şekilde gösterir kendini
evet bana verene ilgiliyim
09 YorumlaBenim ki çok küçük naısl büyür
01 YorumlaAl gülüm ver gülüm. Vermezsen alamazsın gülüm
02 Yorumla
2 aygenelde
02 Yorumla- 2 ay
aslında söle bi erkek bi kadınla sevgili oluyo dısarı cıkıyolar geziyolar sinemaya gidiyolar yemege cıkıyolar eylencelere gidiyolar bı kac ay sonra kadın seninle ciddi düsünmüyorum ya da ayrılallım dediginde erkek kendini enayı gibi hissediyo kadın burada erkege ne vermis oluyo hic bisey anca erkegin parasını yeyip icip gitmis oluyo erkekte bidahakı ılıskısınde buna düsmemek icin en azından paramı yiyceksede bazı seyleri yasayalım ayrılırsakta bizde ibseyler yapmıs oluruz diye düsünyo
2 ayİlgi ilgi ilgi
03 Yorumla- 2 ay
Ya hep ya hiç ilişkisini seviyorum yani. Hiçbir ilişkimde hiçbir konuda başkasına muhtaç edilmeyi ve etmeyi sevmiyorum
Gizli Üye(18-24)2 ayO ne biçim laf
21 Yorumla
2 ayMaalesef oyle yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayAma kadınlarda vermek istiyo yalan mı?
06 Yorumla
Cevap sahibi2 aySende istekli yok mu yani biraz yakınlaşmak istegi erkegıne?
Cevap sahibi2 ayEe tm işte doyurman lazım erkegını ki adamın gözü dışarı kaymasın yani öyle değilmi
Cevap sahibi2 ayAma öyle değil mi yani
2 ayhakikaten ya
21 Yorumla
2 ayOranını bilmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayVeren değerli oluyor
016 Yorumla
Cevap sahibi2 ayAmaç seks
Cevap sahibi2 ayTutmasını bilmek önemli
15 yıl süren ilişkim oldu
Cevap sahibi2 aySeks hayatı
Cevap sahibi2 ayBaşka biri ile