Erkekleri kendimize aşık etmek için tüyolar verir misiniz? Biraz yardımcı olun (özellikle sessiz erkekler)
lütfen (((((:
lütfen (((((:
Öncelikle bakımlı biri olmanız şart. Bakımdan kastım boya küpüne düşmek değil elbette. Hafif bir makyaj, hatta hiç olmayabilir de, taranmış ama doğal haline bırakılmış saçlar, abartıya kaçmayan bir giyim kuşam başlangıç noktası olacaktır...
Bunları tamamladıktan sonra, öncelikle kendinize olan özgüveninizi yüksek tutmayı başarmalısınız. Erkekler yüksek oranda, ulaşılmaz kişilere ilgi duyarlar, ama dikkat! Bunun sınırını iyi ayarlayamazsanız, herkesi çevrenizden de kaçırabilirsiniz. Bahsettiğim sınır, zorla imkansız arasında bir yerlerde olacaktır...
Sosyal bir insan olmalısınız, kültürel aktiviteler, sinema, tiyatro gibi etkinliklerden haberiniz olsun, gitmeseniz bile konusu olduğunda bahsedebileceğiniz şeyler olmalı...
Aynı zamanda atak birisi olmalısınız. Cesaretiniz yüksek olmalı, ayrıca bazı şeylerin başlatıcısı olabilmelisiniz. "hadi sinemaya gidelim" dediğinde 6 arkadaşı birden yönlendirebilen bir kız arkadaşımıza bütün okul bayılırdı benim okuduğum zamanlarda...
Kendinize aktif olarak bir ya da birkaç hobi edinin, ama yapacağınız şey, en iyi yaptığınız şey olmalı. Sırf hobi olsun diye yapamadığınız ya da ilgi duymadığınız şeylere kendinizi zorlamayın. Mesela ben boş zamanlarımda fotoğraf çekmeye çalışırım, en iyi kareyi yakalamak için uğraşırım...
Daha çok şey var aslında, ancak bunlardan başlarsanız, gerisi de zaten kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum...
çok istediğin özellikle olsun dedıgın bırı varsa gıdıceksın acılacaksın nıyetı varsa asık olur yanı aşk oyle sunu yap bunu et demekle olmaz kı yani taktiği yoktur aşk doğanın bi gerekliliğidir doğaya kural koyamazsın :)
soru sormussun cevap verdım kınder suprz yumurtanın sponsorluguyla geldım gece gece sakamısn arkadasım :) begenmedıysen cevabımıda amenna :)
--Kendine olan özgüvenini her şekilde korumayı bilmen gerekiyor.
--Kendi uğraşların olmalı,hedeflerin olmalı,yeteneklerin ve hobilerin olmalı...bunlara vakit ayırdığın zaman hayatı anlamlı yaşadığını farkedeceklerdir.Boş zamana kıymet vermediğin anlaşılacaktır.Karşına çıkacak olan insanlarda sana layık olmaya çalışacaktır.
--Çok kalabalık bir çevreden ziyade belli başlı bir çevren olmalı arkadaşlıkların sıkı dğeil dozunda olmalı.Ölçülerini bilmelisin ve öyle hareket etmelisin.
--Karakter olarak oturmuş bir kişiliğinin olması gerekiyor erkekler basit bayanları hiç çekici bulmazlar.Nasıl davranıp hareket etmen gerektiğini bilmen gerekiyor.
--Geleceğinle ilgili her zaman olumlu düşünmelisin pozitif bir insan olmalısın olumsuz olaylarda karamsar değil ara bulucu çözüm yolu üreten birisi olmalısın insanlar seninle konuşurken keyfi almalı.
--Şunu unutma bir erkek evlenmeye karar verdiği zaman kendisine köle bir bayan seçmiyor hayat arkadaşı seçiyor kültür sevyen ne kadar yüksek olursa kendini ne kadar çok geliştirmiş olursan o kadar çok şansın yüksek olur.
--Kendinden emn davranışların seni herkese karşı hayran bıraktırır.
hoşlanmasını sağlayabilirsin tüyolarla ama aşık edemezsin
Cevap
25Cevap
Bakımlı ve kendine özgü giyim olmalı. Sanatla ilgilenmeli , konuşkan olmalı yani boşboş değil yerine göre konuşmalı ,hesabı ödemeye geldiğinde ısrar etmemeli herşey sırayla olmalı :) Ben öderim , ertesi gun kız öder :D veya tersi. Bu tarz kızlardan hoşlanırım.. Hem sessiz bir erkeğim :) grrup buluşmalarda az konuşurum sevmem yalakalığı.
Bence birşeyler yaşamadan aşk olmaz. İlk önce bir şekilde tanışın karşı tarafla, arkadaş gibi konuşun. Sonra birşeyler içersiniz birlikte, karşı tarafa kitap filan gibi hediyeler alın ya da okuduğunuz bir kitabı ona götürün, gün gelir sinemaya filan gidersiniz, bir bakmışsınız ki sevgili olmuşsunuz. İşte o zaman aşk olur.
öncelikle kendin gbi davran ama bazen ödün ver kndinden..yani ona yakın ol ama abartmadan,kndini ağırdan sat ama yeri geldimi yumuşa,bırak kndini ona..ve en önemlisi gerçkten sev,bi heves dgldir sevgi,herzmn vardr..o yüzden onla ilglenmeye çlş,ona değerli oldğnu hissttr.eger adam'sa ztn karşılığını görürsn :)
erkekleri kendine aşık etmek zordur ondan ziyade erkeklerin dürtülerini kontorl etmeyi ogrnemelısın =)
Yanına yaklaş ve gözlerıne bak...Deki 'Bizde bilirdik yare karanfil almasını lakin aç idik yedik karanfil parasını' cumlesınden sonra gözlerını kıs...Aşık olacaktır
baskasi olma kendin ol bence sen sen ol hic kimseye kendinden asla ödül verme eger dürüst olursan zaten iyi bir insansa sana asik olur ama kendin ol
Hiç bir erkeği(Sesli veya sessiz) kendime aşık etmeye çalışmadım.Dolayısıyla yardımcı olamıyorum.Gerçekten üzgünüm
onu takmayan davranışlarda bulun, ona kalmadığını göster. Zor olduğunu görsün
yok biz o kadar kurnaz filan değiliz...
içgüdü ile yolumuzu buluyoruz yani...
Herkesin aşık olma kriterleri farklıdır , dürüst olun , kendinize özen gösterin , ilgi ve alakanızı eksik etmeyin aşık olur .
Saçmalamayın..
Milletin eline atom bombası vermesenize oğlum..
Biraz onun düşüncelerine önem ver ve onu sevdiğini belli et, arkası gelecektir.
özellikle sessiz erkekler onun gibi sessiz yaşa arada dürt birseyler yap ama fazla coşma...lise dönemindemisin :)
biraz yüzüne gülümse birazda yüz ver tamam o kaddar
- Full bakım
- Full kalite
- Full popularite
- Full çekicilik
- Full tatlılık
- vs. vs. olursa aşık olabiliyorum. Bilemiyorum diğer erkekleri.
Pardon. "aşık olabiliyorum" yazmışım. "koluma takıyorum" olacaktı.
rahat davran gerisini boş ver bie hafif seksiliği çağran kıyaft veya mını ztn azı açıldysa anlarsın sessız erkklerden de kokrk
sesiszler bi sure sonra patlarda özgürleşirler.
Her erkek için bu değişir kendine bağlamak ve aşık etmek onun huyuna suyuna giderek isteklerini yerine getirerek olur. Yani memnuniyet olacak erkekte
Kendin olamyorsan, yapacak birşey yok demektir.
neden tüyo verecegim birininde mi başını yakalım
tüyolarla harket edersen bu iş zor
kendine aşık etmeyi bilen kızlara aşık oluyorum o yüzden senin şansın yok:)
bir iki gülücük at sonra ilgisiz davran
Su akar yatağını bulur
herşey elektrikte bitiyor bence :)
sürekli onunla ilgilen sonra kes .
bence bu çok zor...sevmeyen hiç bir türlü sevemez.
Aşık etmek taktik ile olmaz
Bunu bir kadın mı soruyor :))
bakısın yeter :)
Bakis,gülüs
amuda kalk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar