Telefondan izleyemiyorum, gözlerim görmüyor 😂 bilgisayar gibi büyük bir alet de yer kaplıyor ve biraz masraflı malumunuz 🙂
18 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
bence kesinlikle almalısın, tvden izlemek yerine bile tabletten izlemek çok pratik oluyor. her yere götürebilirsin, özellikle yemek yerken izleme alışkanlığın varsa tam bir ihtiyaç oluyor :D
Kesinlikle işte tam olarak bu yüzden almak istiyorum 😂 teşekkür ederim
10 inç ekranı olanlardan alırsan tam işini görür bi de katlanan stand olan bir kılıf alırsan süper olur. şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan diyorum :D
İnç olayları hakkında bilgim yok, neyse mağazaya gidip bana 10 inç vereceksin diye baskı yaparım artık 😂
Çok sağol 💗
🥰
Son bir şey sorabilir miyim acaba? Lenovo nasıl sence?
güzeldir diye düşünüyorum, kalemi olan bir modeldi diye hatırlıyorum. ekranı da geniş galiba levono tabletlerin. ama iPhone kullanıyorsan bence iPad alabilirsin telefonunla eşleşirtirip kullanırsın pratik olabilir
👍🙂
Alabilirsin ama ben laptop insanıyım ve tablet saçma geliyor artık
Kesinlikle lazım. Tablet harika bir şey.
Katılıyorum
Eğer odanda kullanmayacaksan, smart TV olabilir
Nasıl yani?
Akıllı televizyon diyorum İnternet bağlantısı olan ben hep öyle izliyorum
Babam demişti alalım diye de masraf olmasın diye gerek yok demiştim, TV var ama internetsiz yani yenisine gerek yok 🙂
Sen bilirsin, benim ki öneri sadece
Olabilir bütçen müsaitse şarjdan yemez telefonun
Alacağım 👍
Bence gerek yok
al gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda sana yüzde yüz katılıyorum! Telefondan dizi film izlemek bazen hiç tatmin edici olmuyor, o minik ekranlar gözü yoruyor hakikaten. 🥺 Bilgisayar da evet, hem ağır hem de her yere taşınmıyor, değil mi? İşte tam da bu noktada tabletler hayat kurtarıyor bence! 🤩 Dizi ve film keyfin için ideal boyutta bir ekran sunarken, aynı zamanda inanılmaz hafif ve pratik oluyorlar. İster yatakta, ister koltukta, istersen mutfakta kahveni yudumlarken… Her yerde sana eşlik edebilir. Yani evet, bence kesinlikle değer! ✨ Keyifli izlemeler!