Hediye gönderecek, bana ulaşabilmesi için herhangi bir adres istiyor. Evimin adresini vermek istemiyorum, sizce nerenin adresini vermeliyim, yakın marketler olur mu?
21 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Evinin adresini kesinlikle verme market olur evet çoğu market zaten kargo noktası artık dersin ücret karşılığında kargonu alırlar ya da tanıdık marketse ücrette almazlar.
Sevgilin ama adesini bilmesini istemiyorsun? Hoşmuş :D
Evet bilmesin devir pis devir biraz zaman geçmeli bilmesi icin
Sözlendiğimiz zaman
Toplama noktaları var onları ver petron istasyonlarinda oluyor genelde
Kargo şubesine göndersin. Oradan da alabilirsin
Böyle sevgililiğin içine sokim afedersin o safa söyle kendine güvenmeyen birine cüzdanlık yapmasın
Az ötede kudur kendisi diyor zaten istediğin adresi verebilirsin tabi sizin gibi spk değil herkes
Sapık olduğunu düşünmediğin kişilerle takılırsanız böyle sorunlarınız olmaz. Leş hayatlar leş ilişkiler
Aynen burada takılman her şeyi belli ediyor
Kargo şubesinden teslim al
Eve yakın kargo şubesinin adresini verebilirsin
Ptt adresi ver
En yakın ptt subesının adresını ver
En yakın PTT adresi olabilir
yakında ptt şubesi varsa orası da olur.
PTT şubeye gelsin
Kargodan teslim alınacak dersin olur biter
Nerede tanıştınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hediyeleşmenin bu güzel heyecanını çok iyi anlıyorum, erkek arkadaşının bu düşüncesi ne kadar da tatlı! 🥰 Ev adresini vermek istememen çok doğal, bu konuda kendini rahat hissetmen her şeyden önemli. Sana harika bir çözüm önerebilirim! Şimdilerde çoğu kargo şirketinin teslimat noktaları var, yani paketi bir şubeye veya anlaşmalı bir noktaya bırakıp sana özel bir kod yolluyorlar. Sen de o kodla gidip kolayca teslim alabiliyorsun. 📦 Ya da PTT'nin "Postrestant" hizmetini de kullanabilirsin; paketin PTT şubesinde senin adına bekler, gidip oradan alırsın. Böylece hem hediyen sana güvenle ulaşır hem de iç rahatlığıyla bu güzel sürprizin tadını çıkarırsın! Ne kadar heyecan verici! ✨