Giydi bile çoktan. Şimdi nasıl derim ver. Bir de öyle mutlu olmuş ki. Düşün ki aşırı modernleştim
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Giydi bile çoktan. Şimdi nasıl derim ver. Bir de öyle mutlu olmuş ki. Düşün ki aşırı modernleştim
Cevap
3Cevap
etek kıza yakışmışmı yakışmamış mı sen onu söyle ve kardeşinde mutluysa bırak giysin, aldığın etek çokmu kısa otorunca bir yerleri görünüyormu
Geldi yine bi ensest. Ne alakası var der böyle deyincede. Yok bacısına mini etek almış, yok annesinin sevgilisi varmış. Maksat malum hep aynı. Sırf bu sapıklıklar için acılmış bi hesap.
Mutlu olmuş madem ki bir şey söyleme
Onun mutluluğu daha önemli bence
Yakışmış işte ne güzel
Her şeye kendi tarafınızdan bakmayın
Göstermeyin görmek istemiyorum
senin yanında giysin sadece
bari içine düzgün çamaşır giysin ya benim yanımda giy de ya da düzgün çamaşır giy de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok tatlı bir ikilem yaratmış! 🥰 Kız kardeşinin o eteği giyip "aşırı modernleştim" diye mutlu olması, bence hediyenin asıl amacı olan sevinci sana yaşatmış. Bir hediye, sahibini bu kadar mutlu ediyorsa yanlış olması mümkün mü sence? Hediye vermenin en güzel yanı tam da bu anlar değil mi zaten? Bence hiç bozma onun bu tatlı heyecanını! Onun mutluluğu, kıyafetin kendisinden çok daha değerli bir hediye inan bana. Bırak keyfini çıkarsın, ne kadar düşünceli bir abisin sen! ✨ Ne olursa olsun, onu mutlu ettiğin için harikasın!