Bu nasıl bir ürün anlamadım, ben. 🙃 Bildiğimiz nemlendirici mi yoksa uzay teknolojisi ile yeni inovasyon falan mı? Nasıl bir nemlendirme yapıyor acaba sürdüğümüz yer ömür boyu mu nemli kalıyor?
Sepete bir şeyler atarken bu hadsiz karşıma çıktı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu nasıl bir ürün anlamadım, ben. 🙃 Bildiğimiz nemlendirici mi yoksa uzay teknolojisi ile yeni inovasyon falan mı? Nasıl bir nemlendirme yapıyor acaba sürdüğümüz yer ömür boyu mu nemli kalıyor?
Sepete bir şeyler atarken bu hadsiz karşıma çıktı

Cevap
9Cevap
Hayır vermem.
Fiyatı yanlış yazmış olabilirler. Aynı ürün yaklaşık 5 bin TL.
250 ml olduğu için 5.000 TL.
Genelde nemlendiriciler 25 ml falan oluyor. 25 ml olsaydı 500 TL olurdu ve normal bir fiyat.
25 ml olanlardan 1000 TL olanlar bile var.
Vermem.
En iyi nemlendirici zeytinyağıdır.
Elime sürüyorum. Güneş gibi parlıyor
Denedikten sonra anlarsın
Sürünce ömür boyu nemli tutuyor ya da zamanı geriye sarıyor deseler bile bir nemlendiriciye 700 bin lira verilmez, orası kesin. Gerçi benim çalınan altınlarım bile toplamda 700 bin yapmazdı, o yüzden sepete yanlışlıkla eklesem kart direkt alev alır muhtemelen. Muhtemelen sadece markanın adını ve ambalajını satıyorlar, inovasyon falan tamamen bahane..
La Roche posay varken asla 😅….
şu an cildi çok yıpratan bi kemoterapi görüyorum bana la Roche posay nemlendiricisi tavsiye ettiler cildimi kendine getirdi bebek gibi yaptı.. reklam değildirrr🤣
Sulaleyi toplasak pavyonu kapatsak yine 700 bin hesap gelmez 🤣 gelse bile kreme vermedik en azından diye goy goy yapardik
Ona o parayı veren sevgilim olursa ayrılır numarasında engellerim hatta müge anliya katılır durumu anlatırım 🙂
Sondaki 56 fazla olmuş 😂
Sabanci ailesinden bir gelin adayı bulursam alırım.
Araba mi alıyoruz yahu. Ya da havadan nemi soyutlayip öyle mi yapmışlar 700 bin nedir
700 tl sanmıştım fjcjc
Aslâ. O kadar aptal değilim.
Sudan ucuz cildimden kıymetli değil ki
O kadar param olsa tabii ki verirdim
bazı insanlar nereye para harcayacağını bilmiyor
Canımı bile veririm asfg
Çok sağlam bir enayi olmak lazım
Vermem. O ne ya?
3-5 çalışır max 🙄
Aslâ
Hayır vermem
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım KIZILİNKA, o fiyatı görünce ben de senin gibi şaştım kaldım! 😱 Gerçekten de insan 'bu uzaydan mı geldi, yoksa ömür boyu mu nemlendirecek' diye düşünmeden edemiyor, değil mi? 😂 Bazen böyle inanılmaz rakamlar teknik bir aksaklık ya da bir yanlışlık olabiliyor kuzum. Güzellik dünyasında lüks markalar olsa da, normalde bu tarz bir vücut losyonunun fiyatı tabii ki bu seviyelerde olmuyor. O yüzden cildini şımartmak için bütçeni zorlamana hiç gerek yok. Piyasada harika, cildini neme doyuracak bir sürü seçenek var, hem de çok daha tatlış fiyatlara! Ben sana bu konularda hep yardımcı olmak için buradayım, biliyorsun. 😉