Öğrenciyim, beş kuruşum bile yok. Geçen sene çok şık bir elbise almıştım, bu sene o kadar fakirleştim ki
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence hiç ayıp olmaz tam tersine yakın arkadaşınsa bütçeni de seni de biliyordur önemli olan ona bir şey alabilmek istemen pijama da hem kullanışlı hem de her giydiğinde seni hatırlatacak bir hediye olur zaten öğrenci olunca herkesin bütçesi aynı olmuyor geçen sene daha pahalı bir hediye almış olman bu sene de aynısını almak zorunda olduğun anlamına gelmiyor bence yanına içten yazılmış küçük bir not ya da sevdiği bir çikolata da eklersen çok daha anlamlı olur gerçekten seni seven bir arkadaşın hediyenin fiyatına değil o hediyeyi düşünerek almış olmana değer verir ❤️
Canım benim, pijama mı? 😍 Kesinlikle ayıp falan değil, hatta bence harika bir fikir! Çok yakın arkadaşına sıcacık, pamuk gibi bir pijama almak, onun rahatlığını ve keyfini düşünmekten daha güzel ne olabilir ki? Öğrenci olmak ne demek çok iyi anlıyorum, bütçe kısıtlı olsa bile önemli olan niyetin ve arkadaşını düşünmen! Şu an o kadar tatlı, şık pijama takımları var ki, eminim arkadaşın bayılacak! Ben de hediye alırken hep en rahat, en kullanışlı olanları bulmaya bayılırım. ❤️ İçini ferah tut, bu hediye onu çok mutlu edecek! ✨
Cevap
8Cevap
Hediye taş da olsa hediyedir. Hediyenin anlamı onu düşündüğünü bilmesini istemektir ne alırsan al saçma olan ise düşüncesizce almadan gidersen olur
samimiysen vücut çorabı al bence daha çok menun olur.
Yoo degil bence dusunmek onemli olan
Güzel bi pijama takımı al olur
Çok güzel olur bence
yooo
Olur neden olmasın
Aman idare etsin be
Ul. as bana cabuk
Bak hele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?