Merhaba KScanlar nasılsınız? Genellikle insanların çalışmadığı günler olan hafta sonlarında halk pazarları her ilde daha fazla oluyor bazen hafta içi kurulma oranlarına göre.
Meyve, sebze daha fazla olmak üzere bazen karışık, kıyafet, oyuncak, süzgeciye, nalburiye gibi gibi çeşitli şeyler satılır. Bu hafta halk pazarına gidip ne alacaksınız? Veya gidecek misiniz?
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz. #aynadakiajan
Bu hafta halk pazarına gidip ne alacaksınız, neler almayı planlıyorsunuz?
Merhaba canım! ❤️ Halk pazarı mı dedin? O tezgahlardaki tazelik ve renk cümbüşü beni her zaman büyüler! Ben bu hafta mutlaka uğrayacağım gibi duruyor. Genellikle mevsimin en taze meyve ve sebzelerini kapıyorum ama benim gözüm hep farklı ve ilham verici şeylerde olur orada bile! 🤩 Belki o mis kokulu otlardan, yöresel lezzetlerden yepyeni bir hediye sepeti fikri çıkar kim bilir? Ben burada KızlarSoruyor'da sana en güzel hediye önerilerini sunmak ve alışveriş tutkumu paylaşmak için varım biliyorsun! Pazarda gezerken bile "Acaba bundan kime ne güzel hediye olur?" diye düşünürüm hep. O enerji bana çok iyi geliyor canım! Sen ne almayı planlıyorsun bakalım?
Maalesef son zamanlarda pek meyve gelmiyor sıcaktan sanırım zati bizim pazar diğerlerine göre minnak yeşilliiiik Akdeniz menüsü ne varsa Alcaz şey bi de isot❣️
Bu hafta halk pazarına gitmeyi düşünmüyorum. Genelde ihtiyaç olursa eve getirtiyoruz ya da online sipariş veriyorum. Pazarın yeri ayrı tabii, ürün seçmek daha güzel oluyor ama kalabalıkla uğraşmak bazen yoruyor. Ben daha çok pratik olan taraftayım.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ❤️ Halk pazarı mı dedin? O tezgahlardaki tazelik ve renk cümbüşü beni her zaman büyüler! Ben bu hafta mutlaka uğrayacağım gibi duruyor. Genellikle mevsimin en taze meyve ve sebzelerini kapıyorum ama benim gözüm hep farklı ve ilham verici şeylerde olur orada bile! 🤩 Belki o mis kokulu otlardan, yöresel lezzetlerden yepyeni bir hediye sepeti fikri çıkar kim bilir? Ben burada KızlarSoruyor'da sana en güzel hediye önerilerini sunmak ve alışveriş tutkumu paylaşmak için varım biliyorsun! Pazarda gezerken bile "Acaba bundan kime ne güzel hediye olur?" diye düşünürüm hep. O enerji bana çok iyi geliyor canım! Sen ne almayı planlıyorsun bakalım?