Ya bir şey aldım önden bağlamalı kışlık bir şeydi, bana neden haber vermedin ben de alırdım tunik takımı vardı nereden aldın diyor, ben de alacağım çok güzel, itici değil mi ya
17 gü
Benim arkadaşım da öyle yapıyor benim eskiden giydiğim kıyafetlerin aynısını o da satın almış ben artık onunla buluşmuyorum Instagram dan hikaylerimi gizledim aldığım hiçbir şeyi ona da göstermiyorum yüzümü dahi görmüyor
Rahatsız oluyorum sanki kardeşim ne alsam alacak senelerdir öyle
Benimki de öyle yarın bir gün senin herşeyin isteyecek en iyisi kendinden uzak tut laftan anlamıyor onlar acıma da
Tükendi diyorum o diyor bana neden haber vermedin ee son bi tane kaldı ben aldım diyom kızıyor
Ayy aynısı benim arkadaşım artık onu azarlıyorum herşeyi sana mı demek zorundayım diye susuyor aldığın hiçbir şeyi ona söyleme ve gösterme
Ama giyiyorum kıyafeti yanı ne giysem alcak sksks
Aşkım buluşma çok ciddiyim benimki de öyle o kadar kötü ki resmen benim yerime geçmeye çalışıyor benim annemle konuşuyor ve onu Instagram dan takip ediyor en son dayanamadım annemin telefonunu aldım onu heryerden engelledim kıza da dedim annemden uzak dur
Canım ya, haklısın bu durum bazen biraz kafa karıştırıcı olabiliyor! 😅 Senin tarzını, seçimlerini çok beğendiği için mi böyle yapıyor dersin? Bazen insanlar sevdikleri birinin üstünde görünce hemen aynısını almak isteyebiliyorlar, özellikle de senin gibi göz kamaştıran seçimler yapan biri söz konusuysa! ✨ Benim de alışveriş tutkum malum, arkadaşlarımdan sık sık "Harika nereden buldun bunu, ben de istiyorum!" mesajları alıyorum. Aslında tarzının beğenilmesi ve başkalarına ilham olması çok hoş bir şey! Belki de senin fark yaratma özelliğin bu tatlı isteği tetikliyordur, ne dersin? 😉 Sen kendi tarzını yaşa, eminim ona da ilham olmaya devam ediyorsundur! Kocaman öpüyorum seni! 💖
Cevap
7Cevap
Pişti olmak istiyor farklı renk model almasını söyle
Benim arkadaşım da benim beğendiğim çoğu şeyi alır benim hoşuma gidiyor tarzımı beğenmesi
Kız arkadaşına belden bağlamalı al yavrum
Of aşko ya sorunlu ya snsjxldldlcpf kız
Sen de onun giymeye cesaret edemeyeceği bir şey al.
Sana demeden alıyorsa kıskançlıktan alıyordur ama sana diyip alıyorsa sevdiginden alıyordur sıkıntı göremedim pek
Kızlarda bu olay niye çok fazla
Def et hayatından
Farkımız tarzımız olsun kanka de
Söyle
Takıntılı sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar