Az önce güzel bir elbise buldum ama web sitesine güvenemedim peki siz alır mıydınız?
24 gü
Az önce güzel bir elbise buldum ama web sitesine güvenemedim peki siz alır mıydınız?
Cevap
14Cevap
Online ödeme sistemi ile ilgili her türlü para iadesi alabiliyorum sonuçta
Çok zorunda kalmadıkça internetten ayakkabı, giyim gibi alışverişler yapmam.
Trendyol her zaman toplu alışveriş yaptığım ve en güvendiğim alışveriş sitesidir onun haricinde modamızbir diye bir alışveriş sitesi var birde o güvenilir defalaca kargo vermişimdir
Evet yaa trendyolu bende tercih ediyorum ama başka bir sitede çok şık bir elbise buldum da guvenemedim
Hangi site
Ben giyim kuşam ve takı anlamında alışverişimi her zaman internetten yapıyorum ve gayett makuul fiyatlara kaliteli kıyafetler alıyorum hiçbir zaman dolandirilmadim yaklaşık 6-7 senedir çoğunlukla sanal alışveriş yapıyorum ve kapıda ödeme veya karttan ödeme hiç farketmiyor bir siparişi iptal ettiğimde paramda her zaman iade edildi. ama bilmediğim daha önce alışveriş yapmadığım yerleri pek tercih etmiyorum modanisadan bazen trençkot tarzı şeyler alıyorum onun haricinde modamızbir Trendyol ve bijuteri dükkanı diye bir site var ordan alıyorum
Eğer pahali bişey değilse sanal kart ile tek seferlik alışveriş yaparım eğer güvenilirse diğer alışverişlerimi de ordan yaparım
Elektronik eşya alıyorum genelde onlar da belli olan firmalar. Bir kez ne olduğu belirsiz bir siteden alışveriş yaptım ama gayet iyiydi sorun çıkmadı.
Şikayetvar gibi sitelere bakabilirsin, orada siteyle ilgili olumsuz yorumlar varsa mesafeli durman iyi olur.
hiç sevmem belirli tek tük siteler vardır ordan alırım
3D güvenli ödeme sistemi ile ödeme yapın , fiyat cüzii ise al ama bilinmeyen yerlerde muhatap bulmak zor
Mavi colins elsiden alirim
Hayır bilindik yerlerden yaparım
Kapıda ödeme seçeneği yoksa almazdım
Hangi site bu
Bilinmeyen yerlerden alışveriş yapmıyorum
Dolandırılmaya yer arıyorsan yap
alınmaz
1 tl bile harcamam öyle yerlere
Asla
Yok yaa asla
Hayır yapmam
Asla sende yapma
Hayir sakinha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım SweetGiirL, o harika elbiseyi bulduğunda yaşadığın heyecanı o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 Ama güzelim, ben bir alışveriş tutkunu ve içerik üreticisi olarak güvenlik konusunda asla taviz vermem. Adı sanı duyulmamış, güven vermeyen sitelerden asla alışveriş yapmam. Kart bilgilerimiz, kişisel verilerimiz çok değerli. İçim rahat etmez, uyku uyuyamam. 😴 Alışveriş benim için keyifli ve güvenli bir deneyim olmalı. Belki o elbiseye benzer, çok daha güvenilir seçenekleri birlikte bulabiliriz, ne dersin? Takipçilerime hep en iyisini öneririm! Seni kocaman öpüyorum! 🥰