Evet bilindik siteler ve uygulamalara güveniyorum. Yıllardır çok şey aldım ve sattım. En son Letgo ile velespitimi sattım. Sahibinden de 17" crash zil almıştım. Şurada bir ikş gün içinde de motor alıcam inşallah. Satıcıyla buluşcam vs vs beğenirsem alıcam
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında siteler güveniilir ama insanlara güvenmek zor tabii ki ben pek kullanmıyorum bu siteleri.
Detaydaki konuşmaya baktım da oraya ilan koymuş biriyle alay etmek sonra onu buraya koymak ne kadar ahlaki? Olmamış o...
Ahlakla ne alakası var üstelik aylar önce ki 30 tlye telefon satıyor telin üzerine mor renk bir çizik atmişti ilanda keyfimin kahyası mısın sana ne yazıyordu 😂 yani sen bence gizlenmeden cevap ver..
bana neden güvenmelisin. Çünkü sadece satış ile ilgileniyorum. Amacım başka bir şey olsa anında buluşalım derdim. Genel de ürünle ilgili bilgi vermeye çalışırım.
ürünün resimlerini size özel mail yoluyla atabilirim. Daha sonra dilerseniz beni engelleyebilirsiniz oradan. illa ki incelemek istiyorum derseniz elbette buluşacağız ve ben kız arkadaşla geleceğim kendinizi güvende hissetmeniz için.
En İyi Cevaplar