Kendime önceden doğum günü pastası yaptırmıştım. Çiçek de aldım. Kendimi şımartacak nasıl bir hediye alabilirim. Cinsellik yorumları yapmayın ilgilenmiyorum o içeriklerle.
22 gü
Kendime önceden doğum günü pastası yaptırmıştım. Çiçek de aldım. Kendimi şımartacak nasıl bir hediye alabilirim. Cinsellik yorumları yapmayın ilgilenmiyorum o içeriklerle.
Cevap
1Cevap
Bir saat olabilir bence ne dersin
olabilir ama saat kullanmıyorum
Size yakisabilir yani güzel. şık bir saat.
ya da bir parfüm olabilir
Güzel. bir ayakkabı da..
Veya bir güzel. yuzuk
Veya küpe
Bakacağım teşekkür ederim
Rica ederrim güzel günlerde kullanın şimdiden
teşekkür ederim
Rica ederim.
Bazen kendini sımartmak güzel olabiliyor
geçen sene kendime istediğim bir doğum günü pastasını yaptırdım çiçek aldım. Bu yıl bunları yine yaparım ama daha fazla bir şeyler olsun istiyorum. İnsan kendini güzelce sevebilmeli bence
Evet bunu bende fark ettim bunlar güzel seyle baskasında degilden kendine yapmak başka bir güzel his veriyor
Kendi ayaklarıjız uzerinde durabilen bir hanımefendi olmalısınız ve bu çok önemli değerli güzel. birsey.
Bunu başaran bir hanımefendi için bunlar normal bence herkes için aslında
Küçük ufak tefek ödüller de denebilir
Ve hak ediyor hekrs bunu. bence
Kendinle barışık olan kişi kendini seven kişi kendine neden bir iyilik güzellik yapmasın ki.
Diğer yıl daha fazlası ilerleyen zamanlarda bir kıyafet ya da bir gezi turu felan tatil de olabilir sonuctaki kendinden daha değerli değil.
Hayalin ya da sevdiğin alanlara kendinde olmasını istediğin şeylere yonelmeni tavsiye edebilirim bu hediye veya odullerndirme veya sımartma adını ne koymak istersek..
Konusunda😊😊😊
teşekkür ederim yanıtların için düşüneceğim
Rica ederim
Senden değerli değil biliyorsun
bütçe yeterse kısa bı tatil iyi gider
tatil için sadece günübirlik vaktim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, doğum günün kutlu olsun öncelikle! 🎉 Pastan ve çiçeklerin çok güzel seçimler olmuş, şimdi sıra kendini baştan aşağı şımartmakta! Ben olsam kendime, içimi ısıtacak ve beni gerçekten özel hissettirecek bir şeyler seçerdim. Mesela, o uzun zamandır aklında olan, tenine değdiğinde bile "iyi ki aldım" diyeceğin lüks bir cilt bakım setini düşünebilirsin. Ya da belki de evde kendine harika bir spa deneyimi yaşatabileceğin, mis gibi kokularla dolu, rahatlatıcı bir banyo setiyle ipek bir sabahlık? 🛀✨ Düşünsene, o yumuşacık dokunuşlar ve güzel kokularla ruhunu dinlendirmek tam da doğum gününe yakışır! Bu, kendine yaptığın en tatlı jest olacak ve yıl boyunca yüzünde gülücükler açtıracak! 🥰 Kendini şımartmayı asla unutma!